Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel voegt nieuwe bestemming toe: EthiopiŽ

Geschreven op 5 september 2019 door Gina

Panorama van Semien Mountains
Panorama van Semien Mountains
Selva Travel heeft Ethiopië als nieuwe bestemming in het aanbod toegevoegd. De reisorganisatie heeft op dit moment drie standaardreizen op de nieuwe bestemming in het aanbod, maar dit zijn slechts suggesties. Elke reis kan op maat worden gemaakt. De reizen die Selva Travel aanbiedt zijn allemaal op privébasis. Benieuwd naar de reizen op de nieuwe bestemming? Hieronder worden de drie standaard rondreizen door Ethiopië kort toegelicht.

De standaardreizen door Ethiopië

De drie suggesties die Selva Travel op hun nieuwe bestemming Ethiopië aanbiedt, hebben ieder een eigen thema. De eerste rondreis is een 19-daagse individuele rondreis door Zuid-Ethiopië. Dit is een avontuurlijke rondreis weg van de begaande paden. Deze rondreis legt de focus op de natuur, waarbij er veel gewandeld wordt. Zo ga je tijdens deze reis naar de Stammen, het hoogste punt in de Bale Mountains, de Tulu Deemtu en de indrukwekkende grotten van Sof Omar. De reis wordt afgesloten bij Lake Awassa en Langano. Tijdens de rondreis overnacht je in (waar mogelijk) luxe hotels en lodges en word je rondgereden door een Engelssprekende chauffeur. Verblijf je liever iets voordeliger? Ook dat is mogelijk.

De volgende rondreis is een 16-daagse klassieke rondreis gericht op het noorden van het land. Tijdens deze rondreis ga je terug in de tijd. Met een privé-auto en Engelstalige chauffeur reis je langs de culturele hoogtepunten van het noorden. Noord-Ethopië staat voornamelijk bekend om haar historische gebouwen zoals kerken, kastelen en andere oudheden. Maar naast een rijke historie kent dit gedeelte van het land ook een prachtige natuur zoals de Simien Mountains.

De derde rondreis is de 21-daagse combinatierondreis tussen Noord- en Zuid-Ethiopië. In het noorden ligt de focus vooral op de historie. Dit gedeelte van de reis lijkt op de 16-daagse rondreis. Ook hierbij worden kerken, kastelen en andere oudheden bezocht en wordt er gewandeld door de prachtige natuur van de Simien Mountains. In het zuiden kom je langs het Sjala Abijata Wild Life Park in de Great Rift Valley en Langano. Ook deze reis is per privé-auto met Engelstalige chauffeur en de overnachtingen zijn in goede klasse hotels.