Schrijf een ervaring over Soladore en maak kans op mooie prijzen!

Soladore

Url: https://www.soladore.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Soladore

Er zijn ieder jaar weer ontzettend veel mensen die op vakantie gaan in Spanje. Reisorganisatie Soladore is gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties in dit populaire vakantieland. Soladore begrijpt dat steeds meer mensen zelf de touwtjes in handen willen nemen als het aankomt op het plannen van de volgende vakantie. Er zijn steeds meer middelen die je kunt gebruiken om de beste, goedkoopste en snelste vluchten te vinden. Wat dan nog mist is een mooie accommodatie die aan al jouw wensen voldoet. Hier helpt Soladore je graag een handje verder.

De reisorganisatie zorgt voor de accommodatie en op veel bestemmingen kun je ook de transfers van het vliegveld naar de accommodatie bijboeken. Het aanbod varieert van hotels, appartementen, campings en paradores in heel Spanje. In totaal zijn er meer dan 1.000 verschillende accommodaties beschikbaar op maar liefst 150 verschillende bestemmingen. Dus van de Costa Brava tot het uiterste zuiden, de Costa de la Luz maar ook op Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden. Daarnaast biedt Soladore ook accommodaties in de populaire steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia en Granada. Voor alle accommodaties geldt dat je geen aanbetaling hoeft te doen en tot 2 weken voor aankomst kosteloos kunt annuleren. Op die manier speelt Soladore in op de flexibiliteit die veel mensen verlangen bij het boeken van hun vakantie.

Mocht je er zelf niet uit komen kun je per mail, telefoon, chat of persoonlijk contact opnemen met de reisorganisatie. Soladore is aangesloten bij de SGR.

op 21 september 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2018

Vanwege de goede service en afhandeling nadat we met spoed terug moesten naar Nederland.ivm ziekte kleinzoon. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 14 juli 2017 bestemming: Spanje / Torremolinos, reisperiode: juni 2017

Soladore heeft ons voor de 3e keer heel goed geholpen met de keuze van het hotel. Ik geef aan waar ik ongeveer naartoe wil, dit is afhankelijk van het vliegveld waar we landen en soladore zoekt dan een leuk hotel uit met goede prijs kwaliteit verhouding en onze wensen.
Ik heb tot nu toe top adviezen gekregen!!! Ze houden heel goed rekening met onze wensen. Ik kan dit reisbureau aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Eten was verbeterd personeel vriendelijk. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen