Schrijf een ervaring over Soladore en maak kans op mooie prijzen!

Soladore

Url: http://www.soladore.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Soladore

Er zijn ieder jaar weer ontzettend veel mensen die op vakantie gaan in Spanje. Reisorganisatie Soladore is gespecialiseerd in het aanbieden van accommodaties in dit populaire vakantieland. Soladore begrijpt dat steeds meer mensen zelf de touwtjes in handen willen nemen als het aankomt op het plannen van de volgende vakantie. Er zijn steeds meer middelen die je kunt gebruiken om de beste, goedkoopste en snelste vluchten te vinden. Wat dan nog mist is een mooie accommodatie die aan al jouw wensen voldoet. Hier helpt Soladore je graag een handje verder.

De reisorganisatie zorgt voor de accommodatie en op veel bestemmingen kun je ook de transfers van het vliegveld naar de accommodatie bijboeken. Het aanbod varieert van hotels, appartementen, campings en paradores in heel Spanje. In totaal zijn er meer dan 1.000 verschillende accommodaties beschikbaar op maar liefst 150 verschillende bestemmingen. Dus van de Costa Brava tot het uiterste zuiden, de Costa de la Luz maar ook op Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden. Daarnaast biedt Soladore ook accommodaties in de populaire steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia en Granada. Voor alle accommodaties geldt dat je geen aanbetaling hoeft te doen en tot 2 weken voor aankomst kosteloos kunt annuleren. Op die manier speelt Soladore in op de flexibiliteit die veel mensen verlangen bij het boeken van hun vakantie.

Mocht je er zelf niet uit komen kun je per mail, telefoon, chat of persoonlijk contact opnemen met de reisorganisatie. Soladore is aangesloten bij de SGR.

op 20 oktober 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Eten was verbeterd personeel vriendelijk.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: augustus 2016

Eigenlijk wil ik een 10 geven en wellicht is het mijn eigen schuld dat ik jullie boekte met het idee dat de vlucht erbij inbegrepen zat. Het was een teleurstelling dat de vlucht apart was. We waren al vele jaren niet meer weg geweest. Ik voelde me zwaar genaaid (sorry) dat of de reis niet door kon gaan , of er heel veel geld bij kwam.
Verder was alles perfect. De reis, de accommodatie, de plek was briljant. We waren erg tevreden.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: april 2016

Danielle heeft precies begrepen wat we bedoelden toen we onze wensen kenbaar maakten.
Ze heeft voor een familie van 8 personen van 3 generaties een plaats en hotel gevonden waar ieder zijn plezier beleefde. Zowel jong als oud. Hotel, ligging, comfort en eten waren uitstekend. Iedereen tevreden. En dat voor een bijzonder prettige prijs. We kijken met genoegen op dit familiefeest terug.
De volgende reis is alweer geboekt bij Soladore. Ook door de andere familieleden.... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen