Schrijf een ervaring over Soladore en maak kans op mooie prijzen!

Soladore

Url: http://www.soladore.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: landenspecialist

Logo van Soladore

In deze moderne tijd, waar vliegtickets steeds goedkoper worden, wordt het meer en meer gebruikelijk dat vakantiegangers zelf hun vakantie samen stellen. Je boekt apart een vlucht, en zoekt daarbij een accommodatie. Soladore zorgt voor de accommodatie en op veel bestemmingen kun je ook de transfer van het vliegveld naar de accommodatie bijboeken. Het aanbod varieert van hotels, appartementen, campings, paradores en dat in heel Spanje. Dus van de Costa Brava tot het uiterste zuiden, de Costa de la Luz, Mallorca, Ibiza en de Canarische eilanden. Daarnaast biedt Soladore ook accommodaties in de populaire steden, zoals o.a. Barcelona, Madrid, Valencia, Granada etc. Waarom Soladore? » Persoonlijke service » Zeer groot aanbod tegen zeer scherpe prijzen » Geen aanbetaling, alleen € 10,- reserveringskosten » Tot 2 weken voor aankomst kosteloos annuleren » Totaal bedrag pas 2 weken voor aankomst betalen Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van de reis, kun je altijd contact met de reisorganisatie opnemen, telefonische, via de chat of via de mail. Ook persoonlijk langs komen is mogelijk. Het kantoor is gevestigd in Valkenswaard, wel eerst een afspraak maken.

op 20 oktober 2016 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2016

Eten was verbeterd personeel vriendelijk.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: augustus 2016

Eigenlijk wil ik een 10 geven en wellicht is het mijn eigen schuld dat ik jullie boekte met het idee dat de vlucht erbij inbegrepen zat. Het was een teleurstelling dat de vlucht apart was. We waren al vele jaren niet meer weg geweest. Ik voelde me zwaar genaaid (sorry) dat of de reis niet door kon gaan , of er heel veel geld bij kwam.
Verder was alles perfect. De reis, de accommodatie, de plek was briljant. We waren erg tevreden.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: april 2016

Danielle heeft precies begrepen wat we bedoelden toen we onze wensen kenbaar maakten.
Ze heeft voor een familie van 8 personen van 3 generaties een plaats en hotel gevonden waar ieder zijn plezier beleefde. Zowel jong als oud. Hotel, ligging, comfort en eten waren uitstekend. Iedereen tevreden. En dat voor een bijzonder prettige prijs. We kijken met genoegen op dit familiefeest terug.
De volgende reis is alweer geboekt bij Soladore. Ook door de andere familieleden.... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen