Schrijf een ervaring over Travel Trend en maak kans op mooie prijzen!

Travel Trend

Url: http://www.traveltrend.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Travel Trend

Al bijna 40 jaar organiseert Travel Trend reizen naar vele verre bestemmingen. Je kunt bij Travel Trend terecht voor individuele reizen door het onbekende binnenland van een Afrikaans, Amerikaans of Aziatisch land tot aan een luxe strandvakantie op schitterende eilanden. Een aanrader is het huren van een vakantievilla op Bali, Travel Trend biedt een aantal mooie villa's aan waarvan sommige zelfs een privé-zwembad hebben.

Ben je van plan een rondreis te maken? Dan biedt Travel Trend ook vervoersmogelijkheden aan. Zo kun je er auto's, motoren en campers huren in allerlei verschillende klasse. Wanneer je liever 's avonds op de bank rustig de informatie over de bestemming door leest dan kun je ook een van de brochures aanvragen. Hier staat alle benodigde informatie in over een bepaald land en kun je ook diverse accommodaties vergelijken. Kun je echt geen keuze maken? Dan kun je ook altijd terecht voor een reis op maat. Online vind je altijd de beste aanbiedingen.

Voor persoonlijke hulp kun je op afspraak terecht op het bezoekadres in Rotterdam. Travel Trend is aangesloten bij het Calamiteitenfonds, ANVR en SGR. Dit betekent dat je altijd met een gerust hart op vakantie kunt.

op 13 september 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: augustus 2018

Het was een prachtige rondreis door IndonesiŽ, een combinatie van Sumatra, Java en Bali. Op elk eiland konden we met hun kennis en onze eigen ideeŽn de ideale rondreis in elkaar zetten. Veel zien en doen, maar ook voldoende rust, ruimte voor eigen invulling en een goede mix van eenvoudige tot luxe hotels, passend bij de omgeving. Ter plaatse is niet alles helemaal vlekkeloos verlopen, maar het was in het hoogseizoen en het werd gelukkig snel opgepakt en opgelost. Volgende keer leggen we weer onze reisideeŽn neer bij Travel Trend. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2018

Reis via ons reisbureau (Travel XL) bij Traveltrend geboekt.
Boeking ging prima (natuurlijk je moet dan nog betalen). Maar eenmaal in Las Vegas kregen wij een sms van mw. S. Nuis van Traveltrend dat onze accommodatie in Yosemity was geannuleerd wegens bosbranden en dat wij zelf contact op moesten nemen met ATI in Amerika voor een alternatieve locatie.
Toen ik aangaf dat dit toch zeker niet de bedoeling kon zijn omdat we bij hun de reis hebben geboekt en de kosten voor het bellen erg prijzig zijn met een Nederlandse GSM in Amerika. En toen de vraag gesteld of zij niet enkele opties in onze route konden mailen waar wij dan ja of nee tegen zouden kunnen zeggen.
Nou daar was mw. Nuis kort in, dat kon niet. We moesten het zelf maar regelen en anders de receptie van ons hotel maar laten bellen.
Wij navraag gedaan, inbelkosten vanuit een andere staat 25 dollar en daarna 4 dollar per minuut.
Uiteindelijk zelf gebeld met onze gsm en een aardige meneer bij ATI aan de telefoon gekregen. Hij zou ons enkele opties mailen. Maar gaf aan niets te kunnen boeken zonder toestemming van Traveltrend!!!!
Binnen 2 uur hadden we een aantal opties ontvangen van ATI en hierop gelijk gereageerd met een cc aan Traveltrend en TravelXL.
Vanuit ATI gelijk reactie maar Traveltrend heeft ons niets laten weten. Ook op de boze sms die we terug hebben gestuurd hebben we geen reactie gehad. Pas de volgende dag een kort mailtje dat het hotel was geboekt en dat ze ons een prettige reis wensten.
Maar waarom boeken bij een reisbureau als ze je met problemen in de kou laten staan en je de mededeling krijgt "zoek het zelf maar uit".

Dus mijn advies boek geen reis bij Traveltrend! Wij gaan dit in ieder geval nooit meer doen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

In FEBRUARI /MAART "Best of Thailand" rondreis geboekt bij "White Sun" in Lanaken die met Travel Trend werkte. Geboekt luxe reis voor 5 personen met gids op basis van 4 of 5 sterren hotels voor totaal 13000 Euro (zonder eten, wel met ontbijt)
Bij aankomst: geen gids, ook tijdens de trip was er niemand op station in Chang Mai . Van de 16 dagen, hebben gids en busje maar 6 dagen gezien !
Hotels: miserabel, opklapbedje in een van de 2 twee-persoons-kamers in alle hotels of matrasje op de vloer erbij ... in een geval had men matrasje half onder een dubbelbed geschoven met de kakkerlakken (echt waar) niet prettig ... betalen dus maar weer voor een upgrade
Klagen: hielp niet en we mochten zelf "upgrades" betalen om tenminste vijf fatsoenlijke bedden te hebben.
4 of 5 sterren ... kom nou zeg, 3 of 4 sterren, maar dan de aller-goedkoop[ste kamers met uitzicht op parkeerplaats of in een achteraf wijk.
Gedurende de 5 dagen met busje, de ene tempel na de andere (lekker goedkoop toch) en we mochten zelf alle andere zaken organiseren.

De vluchten met KLM moesten we snel betalen (anders zouden de prijzen wellicht veranderen: meer dan 1100 Eu per persoon .. later bleek dat er pas in mei/juni door Travel Trend was geboekt en toen stonden de KLM-prijzen op 650 Eu ..
Klagen : geen gehoor noch bij de onbereikbare Travel Trend of hun lokale agent (CBS) noch bij White Sun (daar is het nog in behandeling)
Aanrader: NOOIT MEER MET TRAVEL TREND , eenvoudiger, beter en veel goedkoper een en ander zelf (ter plekke) te regelen
We gaan eea dan nu aan de geschillen-commissie voorleggen ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws