Rondreizen op de Bahama's bij Travel Trend

Geschreven op 18 september 2018 door Egbert

Zwemmen met varkens
Zwemmen met varkens
Ontdek de bijzondere rondreizen op de Bahama's bij Travel Trend. Tijdens deze rondreizen ontdek je de Bahama's op een leuke manier. De Bahama's bestaan uit maar liefst 700 eilandjes met zonovergoten stranden en mooi helder zeewater. Op de eilandjes zijn genoeg wateractiviteiten te beleven van diepzeeduiken tot kanoën.

Taste of Islands

Een van de reizen die Travel Trend aanbiedt is de rondreis Taste of Islands. Tijdens deze rondreis ontdek je 3 bijzondere eilanden: Nassau Paradise Island, Eleuthera en Exuma. Het unieke van deze reis is dat je kunt zwemmen met de bekende varkentjes. Dit is echt een unieke ervaring. Daarnaast kun je de reis geheel zelf samenstellen. De standaard duur van de reis is 8 dagen, maar mocht je dit te weinig vinden, dan kun je de reis net zo lang maken als je zelf wilt. Waar je precies heen wilt tijdens de rondreis kun je ook volledig zelf invullen bij Travel Trend.

Rondreizen

Naast de rondreis Taste of Islands biedt Travel Trend nog veel meer rondreizen aan op de Bahama's. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een combinatiereis van maken waarbij je eerst naar New York reist en afsluit op de Bahama's, een leuke City & Beach combinatie.

Nieuws