Heel weekend naar de Efteling

Efteling Bosrijk, pretpark Nederland
Efteling Bosrijk, pretpark Nederland

Wat is nou leuker dan een dag naar de Efteling? Juist, een heel weekend naar de Efteling. Het was al langer mogelijk als je zou overnachten in het Efteling hotel maar sinds eind 2009 kun je ook verblijven in het schitterende vakantiepark Bosrijk. Met appartementen voor 4 personen en huisjes voor 6 of 8 personen kun je er met het hele gezin een heel weekend of midweek verblijven.

Heb je weinig kennis van Nederland? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

De Efteling

In 1952 opende de Efteling haar deuren met het Sprookjesbos. Het Sprookjesbos bestaat dan uit een speeltuin, waterpartijen, voetbal- en tennisvelden en 10 sprookjes. Sprookjes van het eerste uur zijn o.a. Sneeuwwitje en de zeven Dwergen, het kasteel van Doornroosje, de sprekende Papegaai en de put van Vrouw Holle. Anton Pieck tekende de ontwerpen en Peter Reijnders bracht ze tot leven. In 1959 deed Holle Bolle Gijs zijn intrede om het park schoon te houden, hij werd wereldberoemd. In 1981 wordt het park meer dan alleen een Sprookjesbos met de komst van de achtbaan de Python. Vanaf dag 1 is dit een groot succes. In 1992 opende het Efteling hotel haar deuren en kan je er dus ook overnachten. In 2002 bestaat de Efteling 50 jaar en dat wordt gevierd met de attractie PandaDroom en het nieuwe Theater de Efteling.

Efteling hotel

Ook in het Efteling hotel komen sprookjes tot leven of je nu verblijft in een sfeervolle comfortkamer, een luxe torenkamer of één van de 20 themasuites. In restaurant De Hoffelijke Heraut kun je à la carte dineren in een sfeervolle Efteling-ambiance en in Bar de Gelagkamer waan je je in de wereld ten tijde van Anton Pieck. In de buitenspeeltuin kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. De Sprookjesbosbewoners voelen zich helemaal thuis in het Efteling Hotel. Als ze honger hebben schuiven ze aan bij het ontbijt of diner. Tijdens het verblijf heb je onbeperkt toegang tot het Efteling Park. Vraag gratis een offerte aan

Efteling Bosrijk

Eind 2009 is Efteling Bosrijk geopend. Dit vakantiepark is geschikt voor een meerdaags verblijf met de hele familie. Alle woningen staan aan het water, in het bos, op een duin of aan een open veld. Midden in het meer van Dromen staat een prachtig zandkasteel waar volgens geruchten Klaas Vaak woont. De Poorthuys- en Landhuysappartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en de Bos- en Dorpshuysen voor 6 tot 8 personen. Er zijn enkele VIP-accommodaties met sauna, bubbelbad en dvd-speler. Tijdens het verblijf heb je onbeperkt toegang tot het Efteling Park.

Theater en Golf

Verblijf je een heel weekend in en rond de Efteling en heb je zin in afwisseling dan kun je in Theater de Efteling een magische show bijwonen. Theater de Efteling is een van de grootste theaters van Nederland en de voorstellingen zijn voor jong en oud. Musicals als Doornroosje, Annie, Assepoester en The Sound of Music zijn al opgevoerd. Heb je zin om actief bezig te zijn dan kun je altijd een bal putten in het 9- of 18-holes Efteling Golfpark. Gasten van Efteling Bosrijk of Efteling Hotel krijgen korting op de greenfee of kaartjes voor een musical.

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

1 bezoeker beoordeelde dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen