Schrijf een ervaring over VillaXL en maak kans op mooie prijzen!

VillaXL

Url: https://www.villaxl.com
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van VillaXL

VillaXL is opgericht in 2005 en is actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa's en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Van knusse chalets in Oostenrijk tot grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen, prachtig villa's in Frankrijk en rustig gelegen villa's in Toscane. Nieuw is het prachtige aanbod van villa's op Ibiza. Alle huizen zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf door de medewerkers geïnspecteerd. VillaXL vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de vakantieaccommodaties. Daarom zijn de medewerkers steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere plekken. Ook is VillaXL gespecialiseerd in groepsuitjes, teamweekenden en familiefeesten.

De accommodaties zijn niet alleen in de zomer te boeken. Je kunt er ook voor kiezen om in de winter op vakantie te gaan om bijvoorbeeld lekker te gaan skiën. Dan liggen de accommodaties van VillaXL op een goede locatie bij de skigebieden.

VillaXL is onderdeel van the Belvilla family/@Leisure Group. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, Eurorelais, Topic Travel en Aan Zee.

op 22 juni 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: juli 2020

Ondanks gemaakte afspraken met VillaXL, hebben ze zonder iets te laten weten, de boeking geannulleerd! aanbetaling kwijt en nul tegemoetkoming van hun kant ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 augustus 2017 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juni 2015

VillaXL nergens te bekennen bij geschil eigenaar met borg van 1000 euro.

Het borg trucje wordt grootschalig uitgehaald zo lijkt. We kregen uiteindelijk foto's van de zogenaamde schades, maar deze foto's waren al veel eerder gemaakt (EXIF informatie).

Voor ons nooit meer VillaXL of al hun andere toko's (ArdennenXL, Belvilla enz)!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 oktober 2016 bestemming: BelgiŽ / Durby, reisperiode: september 2016

Omdat wij een partij opgelicht zijn door vila xl en eigenaar ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws