Schrijf een ervaring over VillaXL en maak kans op mooie prijzen!

VillaXL

Url: https://www.villaxl.com
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van VillaXL

VillaXL is opgericht in 2005 en is actief in de bemiddeling bij de verhuur van luxe vakantiehuizen, villa's en chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Van knusse chalets in Oostenrijk tot grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen, prachtig villa's in Frankrijk en rustig gelegen villa's in Toscane. Nieuw is het prachtige aanbod van villa's op Ibiza. Alle huizen zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf door de medewerkers geïnspecteerd. VillaXL vindt het erg belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de vakantieaccommodaties. Daarom zijn de medewerkers steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere plekken.

VillaXL heeft verschillende vestigingen. Deze zijn onder andere te vinden in België, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië en Ierland. Ook in deze landen wordt steeds gekeken naar nieuwe en verrassende accommodaties. In de loop der tijd is met name in de Ardennen een groot aantal bijzondere huizen verzameld. Deze zijn te vinden op de mooiste plekjes en zijn er in allerlei formaten met diverse faciliteiten.

De accommodaties zijn niet alleen in de zomer te boeken. Je kunt er ook voor kiezen om in de winter op vakantie te gaan om bijvoorbeeld lekker te gaan skiën. Dan liggen de accommodaties van VillaXL op een goede locatie bij de skigebieden.

Het hoofdkantoor van VillaXL is te vinden in Bergen.

op 3 augustus 2017 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juni 2015

VillaXL nergens te bekennen bij geschil eigenaar met borg van 1000 euro.

Het borg trucje wordt grootschalig uitgehaald zo lijkt. We kregen uiteindelijk foto's van de zogenaamde schades, maar deze foto's waren al veel eerder gemaakt (EXIF informatie).

Voor ons nooit meer VillaXL of al hun andere toko's (ArdennenXL, Belvilla enz)!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 oktober 2016 bestemming: BelgiŽ / Durby, reisperiode: september 2016

Omdat wij een partij opgelicht zijn door vila xl en eigenaar ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 oktober 2016 bestemming: BelgiŽ / Durbuy, reisperiode: september 2016

Weet niet of een 1 nog niet te hoog is, wat een slechte service naderhand!! Wij hebben ons nog nooit zo onjuist behandeld gevoeld. Een schofterige borg van 1600 euro moeten betalen voor maar 3 dagen, om vervolgens niet eens terug te krijgen??? MET een hoop gezeik!! Sta achter je klant Villa XL en verschuil je niet achter de naam van de eigenaar! Erg slecht geholpen boek nooit meer met deze maatschappij. Wat een leuk weekend weg moest worden heeft een nasleep van een horror weekendje. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws