VillaXL overgenomen door @Leisure Group

Geschreven op 16 oktober 2015 door Lan

Een vakantiehuis van Belvilla
Een vakantiehuis van Belvilla
De @Leisure Group, waar Belvilla ook onderdeel van is, neemt vakantiehuizenaanbieder VillaXL over. Door de overname van VillaXL en Aan Zee neemt het aanbod van de vakantiehuizenspecialist Belvilla fors toe. Daarnaast wordt met de overname de ambitie van @Leisure Group om uit te groeien tot een van de grootste aanbieders van vakantiehuizen in Europa bekrachtigd.

Uitbreiding aanbod

VillaXL heeft ongeveer 1.200 grote en relatief luxe vakantiehuizen. Deze zijn te vinden op populaire vakantiebestemmingen in België, Frankrijk en in Nederland. Hiervan zijn ruim een derde van de vakantiehuizen speciaal voor groepen. Op de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao zijn 100 vakantievilla's beschikbaar. De vakantievilla's van VillaXL zijn daarom een toegevoegde waarde aan het portfolio van Belvilla.

De cirkel weer rond

@Leisure Group heeft niet alleen VillaXL overgenomen, maar ook vakantieaanbieder Aan Zee. Beide vakantieaanbieders zijn mede opgericht door Dick Hakkenbroek. Met de overname is de cirkel weer rond. Dick Hakkenbroek was namelijk ook een van de oprichters van het merk Belvilla.

Nieuws