Schrijf een ervaring over Vueling en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Vueling

KLM
6,0
op basis van 238 reviews

2 consumenten awards

KLM won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 16 met 155 resultaten

op 25 juni 2020 bestemming: ItaliŽ / Florence, reisperiode: mei 2020

De vlucht is geannuleerd, sinds die tijd bezig om contact te maken met Vueling, verwijzen steeds naar hun site maar daar kun je het niet regelen, als alles ingevuld is, blokkeert de site. Ook met gewone mails en telefoontjes kom je er niet doorheen. Wel laten boeken maar geld terug, ho maar! Oplichters zijn het!

  • Algemeen 1
op 22 juni 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: juli 2020

Eerst op 23 mei laten boeken en 3 weken later cancellen in de hoop dat de vluchtprijs wordt omgezet in vouchers. Cash refund alleen mogelijk na bellen en 8 dagen na de cancelling. Absurd

  • Algemeen 1




op 18 juni 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: juni 2020

De vlucht is geannuleerd vanwege corona. Om geld terug te vragen wordt gevraagd te bellen. Het probleem: voor terugvragen aankoopbedrag is geen optie in het keuzemenu opgenomen!

  • Algemeen 1
op 11 juni 2020 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: april 2020

Uiteraard werd deze vlucht gecancelled vanwege Covid-19. Prima, kan Vueling niets aan doen. Maar de ellende begint als je een geld wilt terugvragen. Kan alleen NA ontvangst Vluchtcrediet (Voucher).. Vueling is totaal ONBEREIKBAAR! Na 3 maanden eindelijk een Vluchtcrediet, maar om geld terug te vragen moet je bellen. Alle 6 nummers geprobeerd (Alle buitenlandse, dus dure nummers) maar uitsluitend antwoordapparaat. ALLE opties geprobeerd, maar in elke optie loop je vast op deze keuze: 1 nogmaals horen, 2 Gesprek beeindigen. Slechter kan het volgens mij echt niet.

  • Algemeen 1
op 9 juni 2020 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: maart 2020

Vlucht naar Valencia gecanceld vanwege Corona. Ik heb een voucher gehad, maar ik kon geen geschikte vlucht vinden met Vueling later in het jaar. Ik wil gebruik maken van mijn recht om mijn geld terug te krijgen, dat moet telefonisch maar alle nummers leiden niet tot iemand die je aan de telefoon krijgt en bij geen van de opties kan je kiezen voor geld terug. Kortom heel slechte service!

  • Algemeen 1
op 24 mei 2020 bestemming: Spanje / Valencia, reisperiode: juni 2020

Belachelijke maatschappij met de aller slechtste klantvriendelijkheid ooit. Verschrikkelijke ervaring! Nooit met deze maatschappij vliegen!

  • Algemeen 1
op 24 mei 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: maart 2020

Omdat ik nooit gevlogen heb, mn vluchten zijn geannuleerd en ik geen voucher kan gebruiken omdat mijn account is geblokkeerd!

  • Algemeen 1
op 24 mei 2020 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: maart 2020

2mnd bezig met vueling om mijn geld terug te krijgen. ik krijg een mail met een telf.nr
al 2 mnd bezig met vueling om mijn geld terug te krijgen.ik zou een mail krijgen met een telf.nr naar waar ik moet bellen.tot op heden niets gehoord.

  • Algemeen 2
op 16 mei 2020 bestemming: ItaliŽ / Florence, reisperiode: maart 2020

Ik kan me heel goed voorstellen dat de klantenservice overuren maakt door de coronacrisis. Maar om niet bereikbaar te zijn via de telefoon en daarnaast niet op mijn mails te reageren is buitengewoon schandalig. Tot op heden (ik ben inmiddels 2 maanden bezig) heb ik nog geen voucher of refund gekregen voor mijn vlucht in maart, terwijl dit in eerste instantie werd beloofd. Hiervoor regelmatig met Vueling gevlolgen maar dit is de laatste keer.

  • Algemeen 1
op 14 mei 2020 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: maart 2020

Vanwege corona werd de reis gecanceld, het was een retour Alicante-Schiphol, We zouden een refund krijgen, maar tot op heden na vele mails en telefonische pogingen.......geen enkele reactie. Echt slecht en vervelend. Ik snap best wel de hectiek en de drukte, maar als je 18-03 in een mail zegt dat je binnen 10 dagen dat hebt geregeld en het si nu 2 maanden verder.......hmm, slechte service. Ik kan niet meer bij de boeking, dus kan niets dan wachten op hopelijk een reactie en die refund. Pffff

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende