Weg van de massa

Url: https://www.wegvandemassa.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: luxe reizen

Logo van Weg van de massa

Als je niet van massatoerisme houdt is Weg van de massa de ideale reisorganisatie voor jou. Deze reisorganisatie is onderdeel van Sambasso. Sambasso is een digitaal platform voor reisspecialisten. Hierbij kun je direct een reis boeken via de website of advies vragen bij een reisspecialist bij jou in de buurt. Bij Sambasso zijn onder andere ook Naturist2GO, Het beste van, pervliegtuig.nl en fly to the west aangesloten.

Bij Weg van de massa kun je onder andere op vakantie naar Lanzarote, Gran Canaria, Cyprus, Sicilië en Tenerife. Over het vakantieland kun je bestemmingsinformatie vinden en informatie over het klimaat. De organisatie biedt vooral kleinschalige en rustige accommodaties aan. Deze accommodaties zijn soms gelegen aan zee, bij een stadje of in de buurt van een park. Ondanks dat de organisatie voornamelijk rustige en kleinschalige accommodaties aanbiedt kun je wel gewoon kiezen in wat voor een accommodatie je wil verblijven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit appartementen, hotels en villa's.

Naast bestemmingen kun je op de website ook kiezen voor verschillende thema's. Er valt onder andere te kiezen uit: wandelen, huwelijksreis, luxe vakantie, familievakantie en flydrive. Bij Weg van de Massa is dagelijks vertrek altijd mogelijk en zijn er geen vaste wisseldagen. Als je met deze reisorganisatie op reis gaat kun je vertrekken vanaf alle luchthavens, is er altijd een agent ter plaatse voor noodassistentie, kun je je reis aanpassen aan jouw wensen en zijn vlucht, huurauto en accommodatie inbegrepen. Daarnaast hebben de reisspecialisten de accommodaties persoonlijk bezocht en beoordeeld en weet je dat je veilig op reis gaat aangezien de organisatie is aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

Eliza was here
7,0
op basis van 87 reviews

1 consumenten award

Eliza was here won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer