Schrijf een ervaring over Your Planet en maak kans op mooie prijzen!

Your Planet

Url: https://www.yourplanettravel.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Your Planet

Your Planet is een reisorganisatie waarbij je zelf jouw ideale reis kunt samenstellen. De reisorganisatie onderzoekt voor jou de leukste, mooiste en meest interessante plekken uit zodat jij alleen nog hoeft te kiezen welke plek jij wilt bezoeken. Your Planet biedt reizen aan voor de moderne reiziger. Ze beschrijven de moderne reiziger als iemand die zelfstandig wil reizen en in korte tijd het land wil leren kennen. De reiziger wil ontdekken, genieten en in een schoon en comfortabel bed liggen. Een authentieke reis zonder zorgen is waar de organisatie voor staat. Er zijn drie belangrijke karakteristieken waarop Your Planet zich richt: authenticiteit, een goede accommodatie en individueel reizen.

De reisorganisatie biedt bestemmingen aan in Azië en het Midden-Oosten. Je kunt onder andere naar de landen: China, Noord-Korea, Jordanië en Iran. Daarnaast kun je ook reizen met de Transsiberië Express. Voor je reis kun je kiezen voor een vaste rondreis of zelf een rondreis samenstellen. Voor iedere reisbestemming heeft Your Planet een aparte website waar je informatie vindt over de bestemming, de bouwstenen en de reis.

Verder heeft Your Planet de kopjes ‘Reisverslagen’ en ‘Nieuws’ op haar website staan. Onder deze kopjes vind je nieuws over de aangeboden reizen en bestemmingen en vind je reisverslagen van mensen die met deze reisorganisatie een bestemming hebben bezocht.

Kuyo Afrika
9,5
op basis van 15 reviews
Lees meer
Selva Travel
9,4
op basis van 96 reviews
Lees meer
Kaipara Reizen
9,3
op basis van 29 reviews
Lees meer