Your Planet

Url: https://www.yourplanettravel.nl/
Aangesloten bij: Calamiteitenfonds / GGTO
Type reizen: rondreizen

Logo van Your Planet

Your Planet is een reisorganisatie waarbij je zelf jouw ideale reis kunt samenstellen. De reisorganisatie onderzoekt voor jou de leukste, mooiste en meest interessante plekken uit zodat jij alleen nog hoeft te kiezen welke plek jij wilt bezoeken. Your Planet biedt reizen aan voor de moderne reiziger. Ze beschrijven de moderne reiziger als iemand die zelfstandig wil reizen en in korte tijd het land wil leren kennen. De reiziger wil ontdekken, genieten en in een schoon en comfortabel bed liggen. Een authentieke reis zonder zorgen is waar de organisatie voor staat. Er zijn drie belangrijke karakteristieken waarop Your Planet zich richt: authenticiteit, een goede accommodatie en individueel reizen.

De reisorganisatie biedt bestemmingen aan in Azië en het Midden-Oosten. Je kunt onder andere naar de landen: China, Noord-Korea, Jordanië en Iran. Daarnaast kun je ook reizen met de Transsiberië Express. Voor je reis kun je kiezen voor een vaste rondreis of zelf een rondreis samenstellen. Voor iedere reisbestemming heeft Your Planet een aparte website waar je informatie vindt over de bestemming, de bouwstenen en de reis.

Verder heeft Your Planet de kopjes ‘Reisverslagen’ en ‘Nieuws’ op haar website staan. Onder deze kopjes vind je nieuws over de aangeboden reizen en bestemmingen en vind je reisverslagen van mensen die met deze reisorganisatie een bestemming hebben bezocht.

AsiaDirect
9,3
op basis van 87 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 281 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,2
op basis van 81 reviews
Lees meer

Ervaringen met Your Planet

Your Planet krijgt gemiddeld een 10,0
op basis van 2 ervaringen:

10,0 + Ervaring delen
op 5 januari 2020 bestemming: China, reisperiode: november 2019

Lisette heeft een hele mooie reis uitgestippeld. Ze luisterde goed naar onze ideeën en het contact verliep soepel. We hebben 2 lange trein(dag)reizen gemaakt door het zuiden van China. Verder een schitterende boottocht op de Li rivier, mooie lange wandeltocht door de rijstvelden, kennisgemaakt met minderhedenvolken en de steden Yangshuo, Dali, Lijiang en Chengdu bezocht. De gidsen spraken goed Engels en speelden goed in op onze wensen. Vervoer en transfers waren steeds perfect geregeld.
Een reis om lang van na te genieten. Aanrader!

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: Rusland, reisperiode: november 2019

Mijn vader en ik hebben een super mooi reis met de transsibirie-expres gemaakt. Lisette van Your Planet Travel heeft alles georganiseerd. Wij hebben van ons twee weken ontzettend genoten, omdat alles echt perfect was georganiseerd. Wij zouden meer dan 10 puntjes geven, maar hier zijn alleen 10 mogelijk. Lisette is heel aardig, heel gepassioneerd voor wat ze doet, schrijft meteen terug een heeft al ons wensen verwerkt! Hartelijk bedankt voor alles! De volgende keer weer met Your Planet Travel! PS: ik ben Duits, daarom is mijn Nederlands misschien niet perfect. Groetjes!

  • Algemeen 10