Met Air Transat naar 5 Canadese bestemmingen

Geschreven op 29 oktober 2018 door Vanessa

Skyline Vancouver
Skyline Vancouver
Vanaf 1 mei 2019 kun je met Air Transat naar verschillende steden in Canada vliegen. Zo is er 4x per week een directe vlucht van Amsterdam naar Toronto en is er 2x per week een directe vlucht naar Vancouver. Ook is er een directe vlucht naar Calgary, 1x per week. Daarnaast wordt er met een tussenstop regelmatig gevlogen op Edmonton, Montreal, Calgary en Toronto.

Aan boord van Air Transat geniet je van een uitgebreide service. Een comfortabele cabine, gratis warme maaltijden, ook in Economy Class, personal entertainment systeem via touchscreens of met een app. Air Transat werd afgelopen jaar zelfs benoemd tot 'World`s Best Leisure Airline 2018'.

In de zomer naar Canada betekent dat je terecht komt in een wereld met prachtige naaldwoudbossen en veel wilde dieren. Ook de prachtige kristalblauwe meren zoals Lake Louise en Moraine Lake in Banff National Park zijn de moeite waard. In Alberta kunnen reizigers Edmonton bezoeken en een bezoek plannen aan Jasper National Park. Canada kent ook een geweldige foodscene en veel outdoor muziekfestivals.

Nieuws