Schrijf een ervaring over British Airways en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen British Airways

Pagina 1 van 2 met 11 resultaten

op 26 augustus 2019 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: augustus 2019

Waardeloos! Bij terugkomst in Nederland koffer kwijt. Zijn nu al dagen aan het bellen met BA, maar we worden van het kastje naar de muur gestuurd. Ze gooien telkens de telefoon erop....
Ik wil weten waar mijn koffer is!

  • Algemeen 1
op 20 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Bot. Lomp. Zeer klantonvriendelijkheid . Vertraging..... easy jet strategie!! Schreeuwen arrogantie

  • Algemeen 1




op 29 juli 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2018

Heenreis 7 uur vertraging, wel vouchers gekregen voor lunch. Terugreis 3 uur vertraging vervolgens geheel gecanceld. Matje gekregen om vervolgens daarmee in een hal van Heatrow een slaapplek te zoeken. Geen hotel aanbieding. Vervolgens zelf op zoek naar een hotel moeten in de nacht. Eindelijk een gevonden waar de straten vol kots lag. in de nacht een sms bericht dat er de volgende dag alles volgeboekt was. En de dag daarop pas terug konden. Komen we nog thuis? Inmiddels 20 minuten vertraging 🤔

  • Algemeen 1
op 20 juni 2016 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: mei 2016

Vriendelijk personeel; informatie (bv. over korte vertraging) wordt spontaan en tijdig gegeven en verloren tijd wordt gedurende de vlucht ingehaald. Verzorging onderweg is uitstekend, misschien zelfs af en toe iets teveel van het goede ;-). Beenruimte is beter dan bij KLM of Arke.

  • Algemeen 8
op 19 januari 2016 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: april 2015

Een reisorganisatie waar ik goede herinneringen aan heb. Gezien dit mijn eerste grote reis zou zijn zat ik met de benodigde zenuwen. Het personeel was erg vriendelijk en benaderde en hielp iedereen even persoonlijk waardoor ik een rustgevend gevoel kreeg en met goed vertrouwen rustig de vlucht heb meegemaakt. Top service. Lekker hapje eten/drinken erbij en wat films en voordat ik het wist was ik op de bestemming!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: september 2015

Fijne maatschappij, goede overstap waarbij we zelf niets hoefden te doen als naar het andere vliegtuig, koffers gingen automatisch Door. Ook niet onbelangrijk was dat het eten en drinken allemaal inbegrepen was en meer dan voldoende. Een dikke voldoende voor deze maatschappij

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2015 bestemming: Ghana / Accra, reisperiode: mei 2015

De vlucht met overstap ging er goed en het personeel was erg vriendelijk. Ook mijn zitplaats was erg fijn. De terugreis was ook van goede kwaliteit alleen had door meerdere oorzaken vertraging. De heenreis vind ik een 8 waard, de terugreis een 6,5 omdat ik moest rennen om mijn vlucht te halen. Ook toen werd ik erg vriendelijk behandeld op London Heathrow en overal zo snel doorheen geloosd dat ik snel mijn vlucht haalde.

  • Algemeen 7
op 5 oktober 2015 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: januari 2015

Het was niet een hele prettige heenreis, maar gewoon 'wel prima'. Het personeel was minder vriendelijk dan andere maatschappijen van wat ik heb meegemaakt. De terugreis was overigens wel goed.

  • Algemeen 7
op 4 oktober 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: februari 2015

We zouden een niet - luxe stedentrip boeken omdat we toch heel veel weg zijn en we ook niet een luxe hotel en vliegreis hoefde. En toen wilde we boeken... urenlang achter de computer gezeten om te kijken waar we konden gaan zitten. We kwamen er maar niet uit en besloten om er toch wat van te gaan maken en er gewoon voor te gaan! We hadden bij het Novotel geboekt en we vlogen met Britisch Airways heen. De crew maakten grapjes en kwamen zelfs langs! Dat hadden we niet verwacht. Voordat de crew aan het einde van het vliegtuig was begonnen wij zowat alweer te landde! Ik had een leuke ervaring bij Britisch airways. De snacks en het drinken wat ze aan ons aanboden was ook nog allemaal gratis...(!) Echt super! Goede vliegtuigmaatschappij met een dikke voldoende!!!

  • Algemeen 8
op 13 september 2015 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: mei 2015

Echt enorm netjes, ze komen vaak langs in het vliegtuig. Ik heb enorm genoten van deze reis!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • Volgende