Brussels Airlines gaat bestemmingen uitbreiden

Geschreven op 10 februari 2014 door Laura

Brussels Airlines gaat aankomend zomerseizoen starten met een behoorlijk aantal nieuwe bestemmingen en de daarbij behorende vliegtuigen. Er komen 9 nieuwe zomerbestemmingen bij en 2 bestemmingen waar het hele jaar op gevlogen zal worden. Het is de grootste netwerkuitbreiding in de geschiedenis van Brussels Airlines

De 9 nieuwe zomerbestemmingen zijn Athene, Ajaccio, Bastía, Bari, Cagliari, Figari, Montpellier, Malta en Sevilla. De 2 bestemmingen waar het hele jaar op gevlogen zal worden liggen beide in Polen: Krakau en Warschau. Tevens worden de vluchtfrequenties naar andere bestaande bestemmingen, zoals Palermo en Marseille, verhoogd. Dit alles resulteert in 2014 tot 400.000 extra aangeboden stoelen.

Deze investeringen zijn tot stand gekomen doordat Brussels Airlines eerder al investeerde in service en comfort voor de passagiers en werkte aan een verbetering van de productiviteit en kostenstructuur. Dit heeft geleid tot passagiersgroei en een hogere passagierstevredenheid. Daardoor kon geïnvesteerd worden in de nieuwe bestemmingen en in de verhoging van vluchtfrequenties.

Nieuws