Economy Light tarief bij Brussels Airlines

Geschreven op 25 juni 2018 door Roos

Brussels Airlines biedt Economy Light aan
Brussels Airlines biedt Economy Light aan
Je kunt vanaf nu voor een lager tarief vliegen met Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij heeft enkele dagen geleden het Economy Light tarief geïntroduceerd, waarmee je bij de vluchten naar Noord-Amerika kunt kiezen voor reizen met alleen handbagage en daarvoor minder betaalt. Het is voor reizigers die geen behoefte hebben aan een flexibel ticket.

Het lagere tarief van Economy Light begint al bij €383 voor een retourtje New York. Passagiers die kiezen voor dit tarief reizen met alleen handbagage, maar hebben de keuze om tegen betaling wel nog een apart stuk bagage bij te boeken of een stoelreservering te maken. De maaltijden en drankjes die normaal inclusief zijn bij Brussels Airlines blijven gewoon inclusief. 

De bestemmingen waarbij gekozen kan worden voor het Economy Light tarief zijn New York en Washington D.C. in de Verenigde Staten en Toronto in Canada. Je kunt de tickets reserveren via de website van de luchtvaartmaatschappij of via reisagenten. Bij dit nieuwe concept werkt Brussels Airlines samen met Austrian, Swiss, Lufthansa, Air Canada en United Airlines

Nieuws