Bijzondere champagne in First Class Emirates

Geschreven op 30 juli 2015 door Vanessa

Dom Pérignon bij Emirates
Dom Pérignon bij Emirates
Als je een First Class ticket boekt bij Emirates Airline dan kun je nu genieten van bijzondere champagne. Dom Pérignon Vintage 2005 en de Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 worden geschonken op verschillende routes van en naar Dubai. Er is tevens een bijpassende menu samengesteld van zes canapés. Ontwikkeld door een team van culinaire experts samen met Pascal Tingaud, Chef de Cuisine bij Dom Pérignon en chef-kok met twee Michelinsterren.

Champagne van Dom Pérignon

Dom Pérignon is onderdeel van het champagnehuis Moët et Chandon en heeft alleen topchampagnes in het assortiment. Vanwege de beperkte productie van de Dom Pérignon Vintage 2005 en het bijzondere karakter van de oogst wordt de afname van de wijn zorgvuldig geselecteerd. Dom Pérignon Vintage Rosé 2003 is dankzij de slechte weersomstandigheden van dat jaar een unieke creatie geworden.

Bijpassend menu

Het bijpassende menu bestaat uit zes canapés, die ontwikkeld zijn om de smaakbeleving van de Dom Pérignon aan te vullen en te versterken. De canapés die je kunt verwachten zijn verse vijgen en truffelhoning, een walnoot baguette met Perzische fetakaas, gedroogde eend met saffraan en gepocheerde perzik en tonijn in een jasje van gemengde sesam met wasabi-mayonaise.

Nieuws