Emirates is airline van het jaar

Geschreven op 29 maart 2018 door Roos

Emirates is airline van het jaar
Emirates is airline van het jaar
Luchtvaartmaatschappij Emirates is verkozen tot airline van het jaar. Dit gebeurde tijdens de Air Transport Awards van 2018. De prijs werd toegekend aan de luchtvaartmaatschappij uit Dubai na een positieve beoordeling van de jury, welke bestond uit experts uit de luchtvaartindustrie. 

De Executive Vice President en CCO van Emirates, Thierry Antinori, nam de award in ontvangst. Hij reageert: "We voelen ons vereerd dat de Air Transport Awards onze toewijding erkennen. We investeren doorlopend in een moderne vloot, productinnovaties en verbeterde service, waarmee we proberen onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring, zowel in de lucht als op de grond." Verder benadrukte hij de moderne technologieën die de luchtvaartmaatschappij omarmt om aan de wensen en voorkeuren van de klanten te kunnen voldoen.

Emirates heeft het laatste jaar veel verbeteringen doorgevoerd op haar Boeing 777's en Airbus A380's. Zo kwam de airline onder andere met een vernieuwde Onboard Lounge, een vernieuwd inflight entertainment system ice, nieuwe businessclass cabines, bredere stoelen en een 2-2-2 opstelling in enkele toestellen. In november werden ook al de First Class privésuites geïntroduceerd. Ten slotte kwam Emirates met het together initiatief, waarbij onder meer geautomatiseerde grenscontrolepoorten op Dubai Internatonal Airport worden gerealiseerd.

Nieuws