Emirates Airline start met vluchten naar Brussel

Geschreven op 30 april 2014 door Anique

Emirates vliegtuig
Emirates vliegtuig
Emirates start vanaf 5 september met vluchten naar Brussel. Hiermee wordt Brussel de 147e bestemming van de luchtvaartmaatschappij.

Handelscentrum Brussel

Brussel is een belangrijk handelscentrum en met de nieuwe dagelijkse vluchten van Emirates wordt het netwerk voor de grote internationale gemeenschap van de stad sterk vergroot. Het is bovendien de eerste maatschappij die een First Class product kan bieden van Brussel naar Azië en het Midden-Oosten. Er werdt gevlogen met een Boeing 777.

Brussel is tevens het centrum van de Europese politiek en is hierdoor een belangrijke markt voor Emirates. Tevens blijkt uit onderzoek dat er grote vraag is voor deze route, zowel als het gaat om zakenreizigers als om vakantiegangers. Dit laat Tim Clark, CEO bij Emirates Airline, weten.

Luchthaven Brussel

De internationale luchthaven van Brussel verheugd zich op de komst van Emirates. Deze route zorgt er nu voor dat de Belgische reizigers toegang hebben door een groot netwerk aan bestemmingen in zowel Azië, Australië, Nieuw-Zeeland als het Midden-Oosten, laat Arnaud Feist van de Brussels Airport Company weten.

Vluchttijden

De vluchttijden van de nieuwe route zijn al bekend. Vlucht EK183 zal om 07.50 uur vertrekken vanuit Dubai en om 13.15 uur in Brussel aankomen. De retourvlucht vertrekt om 14.45 uur en je zal om 23.25 aankomen in Dubai.

Nieuws