Emirates biedt Orlando aan als nieuwe bestemming

Geschreven op 3 september 2015 door Christel

Skyline van Dubai
Skyline van Dubai
Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft Orlando toegevoegd aan haar aanbod. Sinds 1 september gaat er dagelijks een vlucht van Dubai naar Orlando International Airport. Het vliegtuig dat wordt gebruikt voor de vlucht is een Boeing 777-200 en kan 266 passagiers vervoeren.

Capaciteit

Aan boord van de Boeing 777-200 is plaats voor 266 personen. De economy class beschikt over ruime zitplekken voor 216 passagiers. Daarnaast zijn er aan boord acht First Class Suites en 42 Business Class flat-lie stoelen. Behalve de passagierscapaciteit kan het vliegtuig ook 17 ton lading vervoeren.

Vluchttijden

Er wordt iedere dag gevlogen vanaf Dubai naar Orlando en weer terug van Orlando naar Dubai. De vlucht van Dubai naar Orlando vertrekt om 03:50 uur vanaf Dubai en komt in Orlando aan om 11:40 uur. De vlucht van Orlando naar Dubai vertrekt om 14:20 uur in Orlando en komt de volgende dag om 12:30 uur aan in Dubai.

Met het toevoegen van de nieuwe route aan haar aanbod wilt Emirates groeien en reizigers die naar Orlando reizen meer opties bieden. Orlando is de 10e bestemming in de Verenigde Staten die Emirates aanbiedt.

Nieuws