Emirates heeft beste inflight entertainment

Geschreven op 19 juli 2018 door Roos

Vliegtuig van Emirates
Vliegtuig van Emirates
Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft de Skytrax award 2018 gewonnen voor het beste entertainment aan boord. Het systeem van Emirates voor inflight entertainment, ice, is gelanceerd in 2003 en sindsdien valt de organisatie alsmaar in de prijzen. Het is namelijk al de 14e keer op rij dat Emirates deze prijs heeft bemachtigd.

Emirates Experience

Patrick Brannelly, Divisional Vice President en IFEC van Emirates, zegt over de gewonnen Skytrax award: "Het is een eer onderscheiden te worden door Skytrax voor onze toewijding aan innovatie en service. We werken hard aan creativiteit en relevantie en zijn constant bezig met het lanceren van leuke, nieuwe content die onze multinationale passagiers aanspreekt." Het geeft Emirates voldoening dat de awards zijn gebaseerd op ervaringen van echte reizigers. Daarnaast zijn ze blij met de erkenning die Emirates krijgt voor alle inspanningen die in de innovatie worden gestopt.

Vermaak en connectiviteit

Reizigers die met Emirates vliegen kunnen genieten van allerlei entertainment en hoeven zich tijdens lange vluchten niet te vervelen. Daarnaast is het op veel vluchten mogelijk live tv te kijken, zoals live sportwedstrijden en het laatste nieuws van CNN en BBC. Als kers op de taart is op bijna alle vluchten wifi aanwezig. Passagiers krijgen 20 MB gratis om te gebruiken tijdens hun vlucht. 

Nieuws