Etihad breidt capaciteit naar Abu Dhabi uit

Geschreven op 3 mei 2018 door Gina

Etihad Airways, Boeing 777-300
Etihad Airways, Boeing 777-300
Etihad Airways breidt de capaciteit op de route Amsterdam - Abu Dhabi uit. In de periode 1 juli tot 30 september 2018 zet Etihad Airways een Boeing type B777 in om de toenemende vraag te kunnen beantwoorden.  

Abu Dhabi is duidelijk populairder geworden als eindbestemming. De vraag naar Abu Dhabi is sterk toegenomen, onder andere door de opening van het Louvre museum in november 2017. Bovendien is de bestemming een populaire tussenstop voor vluchten naar Afrika, Australië, Azië en het Midden-Oosten. Als extra kunnen reizigers met een stop-over in Abu Dhabi nu via Etihad.com/stopovers gebruikmaken van een gratis tweede overnachting.

De Boeing 777-300 beschikt over een Business Class en Economy Class. De Business Class heeft comfortabele stoelen die volledig kan worden uitgeklapt tot een bed. Aan boord kan er gekozen worden uit een à la carte menu. De Economy Class heeft overduidelijk minder privileges maar ook daar zijn er hapjes, drankjes en entertainment aanwezig. In de zomerperiode is er aan boord van de Boeing 777-300 ook een 'Flying Nanny' aanwezig. Hij/Zij staat klaar om leuke activiteiten met de kinderen te doen en de ouders te ondersteunen.

Nieuws