Eerste vlucht van Garuda Indonesia van Amsterdam naar Londen

Geschreven op 10 september 2014 door Anique

Aankomst van het vliegtuig op Londen Gatwick
Aankomst van het vliegtuig op Londen Gatwick
Maandag 8 september is de eerste vlucht van Garuda Indonesia naar Londen uitgevoerd. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in een uur naar de Londense luchthaven Gatwick. De nieuwe vlucht is een verlengde van de non-stop vlucht vanuit Jakarta naar Amsterdam, die op 30 mei dit jaar werd geïntroduceerd. Bijzonder is dat je op het redelijk korte traject, wel kan genieten van het full service product van Garuda Indonesia.

World's Best Economy Class

Voor 99 euro boek je vanaf nu met Garuda Indonesia een retourtje Amsterdam - Londen. Comfort en service staan centraal tijdens de vlucht. Bij binnenkomst in het vliegtuig wordt je vriendelijk ontvangen door de dames van Garuda Indonesia, die je vervolgens naar je plek helpen. Naast dat je zelfs in de Economy Class verrassend veel ruimte hebt, krijg je onderweg ook wat te eten en te drinken. Bovendien zit de bagage van wel 30 kilo inbegrepen in de prijs. Wifi en Live TV zijn aanwezig, net als een entertainment systeem. De Economy Class is niet voor niets uitgeroepen tot World's Best Economy Class.

Luxe aan boord

Voor de echte luxe liefhebbers is er zelfs een Business Class en First Class aanwezig. In de Business Class zit je erg ruim en is de stoel in verschillende standen te verzetten. Ook hoort hier natuurlijk de Business Class service bij, met onderweg een lekkere maaltijd en champagne. De cabines van de First Class zijn van alle gemakken voorzien. Zo is het mogelijk je stoel om te bouwen tot bed, zijn de stoelen zeer comfortabel en beschikt de cabine over een extra groot flatscreenscherm.

First Class bij Garuda Indonesia
First Class bij Garuda Indonesia

Vluchttijden

Er wordt gevlogen op woensdag en vrijdag tot en met maandag. Dit maakt de vlucht zeer geschikt voor een stedentrip naar Londen. De vlucht naar Londen vertrekt om 11.50 uur vanaf Amsterdam Schiphol en terug vlieg je om 13.10 uur vanaf Londen Gatwick. Gevlogen wordt met het nieuwe Boeing 777-300ER toestel, die 314 passagiers kan vervoeren.

Nieuws