Garuda Indonesia komt met reispas voor IndonesiŽ

Geschreven op 11 februari 2016 door Danique

Vliegtuig van Garuda Indonesia
Vliegtuig van Garuda Indonesia
De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia komt met een nieuw initiatief met betrekking tot reizen in Indonesië. Steeds meer reizigers kiezen voor een vakantie naar Indonesië en om het de reizigers eenvoudiger te maken lanceert Gurada Indonesia de ''Wonderfull Indonesia Travel Pass''.

Indonesia Travel Pass

De reispas biedt reizigers een kans om Indonesië te verkennen in hun eigen tempo en een route naar keuze. Deze reispas maakt het mogelijk om je met het vliegtuig door Indonesië verplaatsen. Het is een eenvoudige manier van reizen en toeristen kunnen zelf hun bestemmingen uitkiezen, daarnaast is het reizen betaalbaarder dan ooit.

Flexibiliteit

Reizigers bepalen zelf welke eilanden ze willen zien. De een kiest voor de witte zandstranden en de ander voor de culturele steden of de onderwaterwereld. Met dit flexibele vliegticket kun je tussen de drie en vijf bestemmingen in Indonesië bezoeken. Er zijn verschillende prijsniveaus voor de reispas, bijvoorbeeld voor €30 vlieg je een afstand tot 320 kilometer, voor €80 kun je tussen de 725 en 1.290 kilometer vliegen en voor €190 tussen de 2.255 en 3.220 kilometer. Ook zijn er speciale business class tarieven beschikbaar voor deze pas.

De pas is verkrijgbaar bij Garuda Indonesia verkoopkantoren en via geselecteerde reisagenten. De pas kan alleen buiten Indonesië worden gekocht in combinatie met een internationaal retourticket. Tevens kan de pas afgestemd worden op verschillende categorieën: avontuur, onderwater, erfgoed en ontdekken.

Nieuws