Codeshare Icelandair en JetBlue

Geschreven op 27 oktober 2015 door Mans

Vliegtuig van Icelandair
Vliegtuig van Icelandair
Luchtvaartmaatschappijen Icelandair en JetBlue zijn een partnerschap in Codesharing gestart. Deze overeenkomst werd eerder dit jaar al ondertekend en is nu ook door de autoriteiten goedgekeurd. De verbindingen tussen de vluchten van beide maatschappijen worden hierdoor sterk verbeterd. De focus ligt op de vliegvelden van Boston, New York en Reykjavik.

Dankzij het partnerschap kan JetBlue zes nieuwe bestemmingen in de Verenigde Staten aan haar klanten aanbieden. Deze bestemmingen zijn Austin in Texas, Detroit in Michigan, Orlando te Florida, Pittsburgh in Pennsylvania, Raleigh-Durham in North Carolina en Washington D.C. Verder biedt het partnerschap de passagiers gecombineerde ticketing en bagagetransfer. Ook bieden de maatschappijen veel comfort aan, gratis wifi aan boord en kan men kosteloos twee koffers inchecken.

Birkir Hólm Guðnason,van Icelandair :“Dit is een belangrijke mijlpaal voor Icelandair en brengt nieuwe mogelijkheden voor reizigers die naar IJsland en verder reizen. Onze gelijkgestemde business modellen en klantvoorzieningen bieden een uniforme service in onze netwerken. We zijn erg blij om JetBlue te mogen verwelkomen aan boord”. Ook Marty St. George van Jetblue is erg blij met het partnerschap: “JetBlue’s versterkte samenwerking met Icelandair herbevestigt onze inzet om klanten te voorzien van de beste service naar de beste bestemmingen over de hele wereld. Het is nu makkelijker dan ooit voor reizigers om naadloze verbindingen te boeken tussen het netwerk van JetBlue en daarbuiten”,

Nieuws