Nieuwe bestemmingen bij Qatar Airways

Geschreven op 11 maart 2016 door Anique

Een vliegtuig van Qatar Airways
Een vliegtuig van Qatar Airways
Qatar Airways heeft veertien nieuwe internationale bestemmingen toegevoegd aan het aanbod. Dit maakte de luchtvaartmaatschappij op de ITB bekend op de openingsdag in Berlijn. Interessant vanuit Amsterdam en Brussel zijn de doorverbindingen via Doha naar Windhoek (Namibië) en Douala (Kameroen). Ook Krabi en Chiang Mai in Thailand en de Seychellen worden toegevoegd. 

In Europa worden verder Nice, Pisa, Sarajevo, Helsinki en Skopje toegevoegd. In Afrika gaat de maatschappij ook vliegen op Marrakech, Lusaka en Libreville. De eerste nieuwe routes starten in juli dit jaar, volgend jaar zomer wordt er gevlogen op alle nieuwe bestemmingen. Een primeur is dat er vanuit Doha ook naar Auckland in Nieuw-Zeeland gevlogen gaat worden. Naar eigen zeggen zou dit de langste vlucht ter wereld worden. 

Al Baker van Qatar Airways zegt: ‘Qatar Airways is er trots op mensen wereldwijd met elkaar te verbinden. Het allerbelangrijkste is het bieden van naadloze en comfortabele vluchten aan onze klanten, zodat we hun voorkeursvliegmaatschappij blijven. De nieuwe bestemmingen zijn plekken waar onze klanten naartoe willen; we zien hier veel kansen om de beste ervaring te bieden tegen een goede prijs. We kijken ernaar uit om ons netwerk verder uit te breiden en om nieuwe passagiers te verwelkomen bij Qatar Airways.’

Nieuws