Nieuwe slaapcollectie bij Turkish Airlines

Geschreven op 13 mei 2014 door Anique

Turkish Airlines
Turkish Airlines
De Business Class passagiers kunnen vanaf nu nog lekkerder slapen in de vliegtuigen van Turkish Airlines. De nieuwste innovatie 'Sky Illusion' in namelijk ontwikkeld, waarmee de airline thuiscomfort hoog in de wolken wil aanbieden, gedurende langeafstandsvluchten. De slaapcollectie is speciaal ontworpen voor Turkish Airlines onder de naam van Taç Wondefly.

De slaapset wordt verpakt in een Bohça verpakking, wat al eeuwen wordt gebruikt als onderdeel van de Turkse gastvrijheid. De slaapset bestaat uit een 'sleeping pad', die is aangepast aan de stoelen van het vliegtuig, een 'quilt' van satijn en natuurlijk een kussen, die de grootte heeft van een normaal kussen. Een 'waist pillow' en pantoffels zitten er tot slot ook nog bij.

De set is gemaakt van zachte stoffen en in combinatie met Aloë Vera extracten. Aloë Vera heeft een ontspannende werking. De lakens zorgen er tevens voor dat je niet uitglijdt op de leren stoelen, tevens zijn de dekens zo ontworpen dat ze je lichaamstemperatuur behouden.

Nieuws