Samenwerking Turkish Airlines en Monocle

Geschreven op 8 september 2015 door Vanessa

Istanbul, thuishaven van Turkish Airlines
Istanbul, thuishaven van Turkish Airlines
Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines en mediabedrijf Monocle, vooral bekend van het gelijknamige tijdschrift, gaan een samenwerking aan waarbij ze proberen zoveel mogelijk reizigers enthousiast te maken voor 20 steden en/of 20 onbekende bestemmingen die uiteraard met een vlucht van Turkish Airlines bereikt kunnen worden. Dit gebeurt in het nieuwe radioprogramma genaamd "The Voyager" op het Monocle 24 radiostation en de publicatie van een reeks artikelen in Monocle Magazine.

In het radioprogramma “The Voyager” komen 20 dynamische steden aan bod. Monocle redacteuren en correspondenten zullen op bestemmingen als Antalya in Turkije, Casablanca in Marokko, Guangzhou in China en Sarajevo in Bosnië een aantal afleveringen op locatie opnemen. Hierin komen culturele highlights, de leukste hotspots, beste overnachtingsplekken, restaurants, winkels en design aan bod, gericht op de reiziger met weinig tijd. Men kan deze speciale uitzendingen live of via podcast beluisteren, op het online radiostation, op monocle.com of via iTunes en Soundcloud abonnementen. Turkish Airlines passagiers hebben bovendien toegang tot het nieuwe radioprogramma “The Voyager” via het inflight entertainment systeem.

De reeks artikelen over “Emerging Cities” richt zich op 20 Turkish Airlines bestemmingen die in opkomst zijn en geven informatie op het gebied van reizen, zakelijke mogelijkheden en cultuur. De “Emerging Cities” serie zal zowel in Monocle Magazine als in Skylife, het inflight magazine van Turkish Airlines, gepubliceerd worden.

Nieuws