KroatiŽ wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Kroatisch Verkeersbureau met de Reisgraag Award
Kroatisch Verkeersbureau met de Reisgraag Award

Kroatië heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor de beste bestemming. Het land werd gemiddeld gewaardeerd met een 8,5 door zijn bezoekers. Kroatië mag zich dus het hele jaar de beste vakantiebestemming noemen.

Iris Heugen (Kroatisch Verkeersbureau): “Wij zijn ontzettend trots op het ontvangen van de Reisgraag Award! Heel veel dank aan Reisgraag voor deze nominatie en nog meer dank voor het publiek dat op ons gestemd heeft. Wij snappen dat Kroatië deze prijs heeft gewonnen, want het is een perfecte bestemming voor diverse typen vakantiegangers. Nederlanders kiezen voor Kroatië om er van een ontspannende strandvakantie te genieten of om de ongerepte natuur te ontdekken tijdens een actieve vakantie in één van de vele nationale parken. Het culturele aanbod, de prachtige historische steden, de Kroatische topwijnen en gastronomie vallen ook enorm in de smaak bij de Nederlanders. We zijn er trots op dat veel Nederlanders die voor de eerste keer naar Kroatië reizen, blijven terugkomen."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

13 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

8,9

Gerelateerde artikelen