Rovinj wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 10 januari 2018 door Paula

Rovinj wint Reisgraag Award 2018
Rovinj wint Reisgraag Award 2018

Rovinj heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Beste stad gewonnen. Uit alle reviews die zijn binnengekomen in 2017 heeft Rovinj gemiddeld een 9,2 gekregen binnen deze categorie en daarmee haalde deze stad de publieksprijs binnen. Dit is de eerste keer dat Rovinj een Reisgraag Award wint.

Branka Huljev (Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme): "Wij zijn helemaal trots op de 9,2 voor Rovinj. Wij vinden Rovinj misschien wel de meest romantische stad van Kroatië, prachtig gelegen op een schiereiland en opgetrokken in Venetiaanse stijl. Het ligt rondom schitterende eilandjes in het helderblauwe water, kortom één groot sprookje.”

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen