KroatiŽ wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Anique

KroatiŽ wint de publieksprijs in 2019
KroatiŽ wint de publieksprijs in 2019

Kroatië heeft de Reisgraag Award voor beste bestemming binnen de categorie Ligging gewonnen. De bestemming haalde gemiddeld een 8,6 uit alle 7.000 reviews die zijn geschreven op Reisgraag.nl. Met dit mooie cijfer hebben zij deze publieksprijs voor 2019 in ontvangst mogen nemen. In 2016, 2017 en 2018 won Kroatië ook al een Reisgraag Award.

Branka Huljev (Kroatisch Nationaal Bureau voor Toerisme): "Wij zijn zeer blij met de Reisgraag Award voor de beste ligging! De goede bereikbaarheid is inderdaad een belangrijk selling point. Er zijn directe vluchten naar de hoofdstad Zagreb en de kuststeden Pula, Krk, Zadar, Split en Dubrovnik op gemiddeld slechts 2 uur vliegen. Het noorden van Kroatië ligt op minder dan 1.300 km afstand van Utrecht. Naast de goede bereikbaarheid is de belangrijkste redenen voor Nederlanders om te kiezen voor Kroatië de veelzijdigheid. Genieten van een ontspannende strandvakantie, maar ook het ontdekken van de ongerepte natuur of actief bezig zijn in één van de vele nationale parken. Het culturele aanbod, de prachtige historische steden, de Kroatische topwijnen en gastronomie vallen ook enorm in de smaak bij de Nederlanders. Niet voor niets zien we vaak dat Nederlanders die Kroatië eenmaal hebben ontdekt, blijven terugkomen."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Geef als eerste een cijfer voor dit artikel

Gerelateerde artikelen