TsjechiŽ wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

TsjechiŽ wint Reisgraag Award voor cultuur
TsjechiŽ wint Reisgraag Award voor cultuur

Tsjechië heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen in de categorie Cultuur. De cultuur van het land kreeg van zijn bezoekers een 8,6 gemiddeld. In 2015 won Tsjechië ook een Reisgraag Award, maar dan voor de mooiste bezienswaardigheden.

Petra Koorn (CzechTourism Benelux): "Wij zijn heel erg blij met de Reisgraag Award voor cultuur en het is geweldig dat het Reisgraag publiek Tsjechië waardeert op cultureel gebied. Het afgelopen jaar is een belangrijk cultureel jaar geweest in Tsjechië. Het 700-jarige jubileum van de keizer Karel IV werd gevierd en dit ging in heel het land gepaard met vele evenementen en tentoonstellingen. In 2017 staat het thema Barok centraal. Tsjechië herbergt prachtige barokke kloosters, kathedralen en bibliotheken en tijdens evenementen zal de barokke kunst in de vorm van dans, muziek en gastronomie weerspiegelt worden. CzechTourism hoopt dat Tsjechië weer veel Reisgraag bezoekers mag verwelkomen in 2017."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

4 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

10,0

Gerelateerde artikelen