Phoenix

Arizona State Capitol in Phoenix
Arizona State Capitol in Phoenix

Phoenix is de grootste stad en tevens hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona. De stad heeft ongeveer 1,5 miljoen inwoners en is een van de snelst groeiende steden van de Verenigde Staten.

Heb je weinig kennis van Verenigde Staten? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Landkaart Phoenix
Plaatsen in de buurt van Phoenix:

Ervaringen

Bezienswaardigheden

Hieronder vind je de bekendste bezienswaardigheden van Phoenix

Phoenix Art Museum (Phoenix)

Phoenix Art Museum
Phoenix Art Museum

In het Phoenix Art Museum in Phoenix hangen verschillende kunstcollecties waaronder enkele werken van Rembrant, Rockwell, Monet en Leibowitz. De baanbrekende tentoonstellingen zijn wereldwijd bekend. Er worden het hele jaar door verschillende evenementen georganiseerd in het museum zodat je er keer op keer terug kunt gaan en iedere keer iets nieuws ontdekt.

Je kunt ook alle bezienswaardigheden van Verenigde Staten bekijken.

Vervoer

Phoenix Sky Harbor International Airport is een groot vliegveld dat vanuit vrijwel ieder land te bereiken is. Sinds een aantal jaren is Phoenix niet langer te bereiken via het Amtrak trein netwerk. Reis je toch met de trein, stap dan over in Tucson of Yuma, deze steden zijn nog wel via de Amtrak te bereiken.

Geschiedenis

Het Hohokam volk bewoonde het gebied dat later Arizona vormde al meer dan 1.000 jaar voor de komst van de kolonisten. Zij legde irrigatiekanalen aan waarmee de woestijn als akker gebruikt kon worden. Deze kanalen zouden later als basis dienen voor de hedendaagse kanalen zoals het Arizona Canal en het Hayden-Rhodes Aqueduct.

Vakantieverhalen / reisverslagen

Heb je interesse in een reis naar Phoenix? We helpen je graag om deze reis naar jouw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9+ in reviews, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring. Vul hieronder jouw wensen in voor jouw vakantie naar Phoenix, dan sturen we je gratis een voorstel op maat.

Heeft u interesse in een reis naar Verenigde Staten? We helpen u graag om deze reis naar uw wens samen te stellen. Reisbureau Reisgraag.nl scoort een 9,6 met klantenreviews op TrustPilot, we zijn lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds en we hebben al meer dan 12,5 jaar ervaring.

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

Zonder budget geen passend advies.
Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

Artikelen

Bekijk onze reizen naar Phoenix