Bungalows.nl

Url: https://www.bungalows.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Bungalows.nl

Bungalows.nl is een aanbieder van meer dan 550 bungalow- en recreatieparken op verschillende bestemmingen in Europa. Het is een initiatief van Weekendjeweg.nl. Naast bungalows worden ook chalets, vakantiehuizen, mobile homes, stacaravans, appartementen en compleet ingerichte bungalowtenten verhuurd. Het complete aanbod is eenvoudig in te zien op de site van Bungalows.nl.

Bungalows.nl biedt accommodaties aan op vakantieparken van bekende ketens als Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot, Hogenboom Vakantieparken, Molecaten, Sunparks. Er zijn ook accommodaties te huren op onafhankelijke vakantieparken. De bestemmingen die Bungalows.nl aanbiedt zijn Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Denemarken. Naast het standaard aanbod heeft Bungalows.nl altijd acties, bijvoorbeeld tijdens bijzondere dagen en schoolvakanties. Ook bieden zij goede kortingen en last minute aanbiedingen.

Op de website van Bungalows.nl vind je altijd de actuele beschikbaarheid, tot op de dag van aankomst. Via de zoekmachine kun je aangeven waar je heen wil, met hoeveel personen en wanneer je wil gaan. Daarnaast kun je een voorkeur voor een accommodatietype en park of keten aangeven. Met de kaart is gemakkelijk te zoeken op locatie. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de reisorganisatie en deze draagt dan ook het Bewust op Reis label.

Bungalows.nl is gevestigd in Amstelveen. Om in contact te komen met de organisatie kun je hen 7 dagen per week bellen, e-mailen of het contactformulier op de website invullen. Ten slotte is Bungalows.nl actief op Facebook, Twitter en Pinterest, waar je ze ook kunt volgen.

Ervaringen met Bungalows.nl

Bungalows.nl krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen