Schrijf een ervaring over Vacances Provence en maak kans op mooie prijzen!

Vacances Provence

Url: https://www.vacancesprovence.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Vacances Provence

Vacances Provence is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen naar de Provence in Frankrijk. De reisorganisatie bestaat sinds 2001 en is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van luxe vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk. Er is ruime keuze uit meer 200 vakantiehuizen die stuk voor stuk zorgvuldig zijn geselecteerd. Vacances Provence maakt geen gebruik van tussenpartijen, zodat ze beter in staat zijn om de beste accommodaties voor de beste prijzen aan te bieden. De villa's zijn meestal van Nederlandse of Belgische eigenaren en persoonlijk bezocht door Vacances Provence.

De huizen zijn gelegen in de Provence en de Côte d'Azur in het zuiden van Frankrijk. Het grootste deel van de vakantiehuizen zijn vrijstaand en beschikken over een privé-zwembad. De badkamers zijn voorzien van een bad én douche. Het is mogelijk om te overnachten in een vakantiehuis aan de kust of juist in de natuur. Vacances Provence is gevestigd in Gouda. De medewerkers zijn zelf fan van Zuid-Frankrijk en brengen hier dan ook hun eigen vakanties door. De omgeving heeft veel te bieden. Van prachtig gekleurde lavendelvelden tot het stadse leven in Nice en mooie dorpjes, zoals Saint Tropez. Je kunt met een gerust hart op vakantie met Vacances Provence, doordat de reisorganisatie is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 28 reviews
Lees meer
PonyparkCity
7,7
op basis van 41 reviews
Lees meer
op 19 september 2020 bestemming: Frankrijk / Var, reisperiode: september 2020

Service en klantvriendelijkheid beneden alle peil. Wij hadden reeds vorig jaar - dus voor er sprake was van corona - een huisje geboekt voor september. De Belgische overheid paste helaas enkele dagen voor vertrek het reisadvies voor het departement Var aan waardoor het niet toegestaan was om naar daar af te reizen. Uiteraard hebben we de organisatie hiervan ingelicht maar er werd geen enkel begrip voor de situatie opgebracht. We zouden een voucher krijgen voor 89% van het betaalde bedrag, te gebruiken binnen het jaar en voor hetzelfde huisje. We kregen dus niet eens de optie om een huisje in een ander departement te zoeken zodat we alsnog zouden kunnen vertrekken. Ook waren ze niet bereid om ons betaalde bedrag (of zelfs maar een deel ervan) terug te betalen. Proberen om tot een redelijk compromis te komen is onmogelijk met deze organisatie. De toon in de communicatie is ronduit onprofessioneel en komt zelfs bedreigend over. We moeten en zouden slechts een voucher krijgen van 89%, waarbij we dus 11% van ons betaalde bedrag in rook zien opgaan én we bovendien opnieuw servicekosten moeten betalen als we opnieuw willen boeken. Zulke praktijken zijn haast crimineel en ik hoop dan ook nooit meer met deze organisatie in contact te komen en raad ook iederen ten sterkste aan om hiervan weg te blijven indien mogelijk. Wij hebben alleszins ons lesje geleerd.

  • Algemeen 1
op 31 december 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Huis 1498 in plan de la tour, heerlijke plek met prachtige omgeving. service beheerderster was ook uitstekend.
reinier

  • Algemeen 10
op 3 december 2017 bestemming: Frankrijk / roquefort les pins, reisperiode: november 2017

Mooie villa en we hadden nog steeds 18 graden in november, wil al weer terug

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws