Schrijf een ervaring over Oasis Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Oasis Parcs

Url: https://www.oasisparcs.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Oasis Parcs

Oasis Parcs is een nieuwe verhuurorganisatie die opgericht is in 2013 door professionals die al jarenlange ervaring hebben in de vrijetijdsindustrie. De reisorganisatie is er voor reizigers die op zoek zijn naar goede kwaliteit en persoonlijke service. Oasis Parcs is gespecialiseerd in luxe vakantie villa's en premium accommodaties op bijzondere locaties.

De vakantievilla's van Oasis Parcs zijn omringd door natuurlijke beplanting en zijn volledig ingericht. Ieder resort biedt een beleving binnen een aantrekkelijk toeristisch gebied met levendige steden, een prachtige omgeving en historische bezienswaardigheden. Bij de organisatie zijn er vier accommodatietypen waaruit te kiezen valt: Comfort, DeLuxe, VIP en Super VIP.

Er zijn op dit moment drie resorts die Oasis Parcs aanbiedt aan haar reizigers: in Vendée in Frankrijk, in Curaçao en in Ouddorp in Nederland. Op de accommodaties is er voldoende te beleven, zo is er op Curaçao bijvoorbeeld een koraal zwembad en een rooftop terras. Ook kun je hier naar de duikschool gaan om de onderwaterwereld van Curaçao te ontdekken. In Frankrijk kun je een verfrissende duik nemen in je privé-zwembad en kunnen de kinderen vrolijk spelen in de speeltuin. In Nederland ligt het resort in het natuurgebied 'De Punt' en ligt het direct aan het Grevelingenmeer. Geniet hier van de Noordzee en bezoek de gezellige Zeeuwse dorpjes. De villa's zijn te boeken van 2 t/m 8 personen. In Frankrijk zijn de huizen voor 4 t/m 8 personen.