Oasis Parcs

Url: https://www.oasisparcs.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Oasis Parcs

Oasis Premium Resorts is een verhuurorganisatie die opgericht is in 2013 door professionals die al jarenlange ervaring hebben in de vrijetijdsindustrie. De reisorganisatie is er voor reizigers die op zoek zijn naar goede kwaliteit en persoonlijke service. Oasis Premium Resorts is gespecialiseerd in luxe vakantie villa's en premium accommodaties op bijzondere locaties.

De vakantievilla's van Oasis Premium Resorts zijn omringd door natuurlijke beplanting en zijn volledig ingericht. Ieder resort biedt een beleving binnen een aantrekkelijk toeristisch gebied met levendige steden, een prachtige omgeving en historische bezienswaardigheden.

Er zijn op dit moment zeven resorts die Oasis Premium Resorts aanbiedt aan haar reizigers, waarvan twee in Frankrijk, twee in Oostenrijk, twee op de Cariben en één in Nederland. De accommodaties hebben allemaal een fijne locatie en er is voldoende te beleven. Zo liggen de resorts in Oostenrijk in de bekende skigebieden Ehrwald en Seefeld in Tirol, zijn de resorts op de Cariben perfect geschikt voor duikers en strandliefhebbers en zijn de resorts in Frankrijk ideaal voor de actieve vakantieganger. In Nederland ligt het resort in het natuurgebied 'De Punt' direct aan het Grevelingenmeer.

Ervaringen met Oasis Parcs

Oasis Parcs krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen