Schrijf een ervaring over Interhome en maak kans op mooie prijzen!

Interhome

Url: https://www.interhome.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Interhome

Interhome biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen en appartementen aan, die je online kunt boeken. De organisatie is in 1965 ontstaan in Zwitserland en is inmiddels flink gegroeid. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. Het aanbod is zeer breed en bestaat uit accommodaties in 32 landen. Daar zitten wintersport chalets in Oostenrijk bij, maar ook een villa's met zwembad in Spanje. Er worden verder huizen verhuurd in onder andere Frankrijk, Duitsland, België, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Bij Interhome ben je gegarandeerd van goede service. Zij handelen het volledige boekingsproces voor je af, regelen de sleuteloverdracht en ook de eindschoonmaak is inbegrepen. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij de keuze voor het ideale vakantiehuis en wanneer je vragen hebt. Ook op locatie zijn medewerkers of partners van Interhome aanwezig. Daardoor kun je advies krijgen over lokale toeristische activiteiten, bijvoorbeeld skipassen of pretparken.

Interhome is onderdeel van de Zwitserse Migros groep. De kantoren zijn in veel verschillende landen te vinden. Het hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Rijswijk. Je kunt met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie, want deze is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 26 februari 2020 bestemming: Oostenrijk / Hippach, reisperiode: februari 2020

Voor € 1800 per week een oud, versleten appartement van Haus Am Ziller met diverse gebreken en bemoeizuchtig toezicht; nooit meer!

Keukenladen valt uit elkaar, verlichting doet het half, vaatwasser gebrekkig, bad/douche zet badkamer blank, bedden zijn oud en doorgelegen, moeder van dame die sleutel af gaf bleek in dit huis te wonen en kon het niet laten ons te bestoken met haar ‘observaties’ wat ze niet goed vond; de auto stond een meter verkeerd, de buitendeur moest netjes dicht, het afval moest netjes gescheiden en naar onze dochter werd geschreeuwd.

Het enige goed aan het appartement is de ligging en de rust; het is alleen overal ver vandaan, skilift, skibus, apres ski, supermarkt etc.; voor alles moet je de auto pakken. Kortingsbonnen zijn een lachertje omdat die maar op een paar plaatsen benut kan worden en daarvoor moet je het hele Zillertal afrijden. We laten het onze skivakantie niet bederven.

Nooit meer dit appartement en wat mij betreft ook nooit meer Interhome. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 5 januari 2020 bestemming: Frankrijk / Le Corbier, reisperiode: december 2019

Appartement sterk verouderd loszittende tegels in wc en badkamer keukenkastjes die uit elkaar vallen,ramen die los in de sponningen zitten en oorzaak van tocht zijn. De dekens pluizen. Het enige wat goed was is de locatie. 50 meter vd skilift ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 8 november 2019 bestemming: Spanje / Rosas, reisperiode: september 2019

Nog nooit zo'n smerig huisje gezien. Er zat schimmel in de badkamer enz. Vieze schimmelbende in het appartement. Daarnaast slecht communicatie vanuit Interhome zelf. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws