Schrijf een ervaring over Interhome en maak kans op mooie prijzen!

Interhome

Url: https://www.interhome.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Interhome

Interhome is een specialist op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen. In 1965 is de organisatie ontstaan in Zwitserland en tegenwoordig bieden ze in ruim 30 landen meer dan 33.000 vakantiehuizen aan. Interhome is hiermee de grootste kwaliteitsaanbieder van gecontroleerde appartementen en vakantiehuizen van Europa. Er worden huizen verhuurd in onder andere Spanje, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, België, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Interhome heeft voor iedere consument wel een geschikt huis in haar aanbod. Je kunt er namelijk veel verschillende soorten vakanties boeken. Je kunt kiezen voor een wandelvakantie, golfvakantie, luxe vakantie, budgetvakantie en stedentrip. Ook kun je aangeven of je met de hele familie op reis wilt of zelfs alleen met de hond. Verder kun je aangeven of je een vakantiehuis aan een meer wilt of een villa met een eigen zwembad. Je hebt de keuzes uit appartementen, villa's, chalets of vakantiehuizen.

Wanneer er vragen zijn kun je altijd bij de kantoren van Interhome langs gaan. Hier kunnen de medewerkers helpen en adviseren. De kantoren zijn in veel verschillende landen te vinden. Het hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Rijswijk. Doordat er veel kantoren te vinden zijn in de verschillende landen kun je ook tijdens de vakantie hulp vragen bij Interhome. Zo kun je er bijvoorbeeld extra faciliteiten boeken of vragen stellen over de bestemming. Een bijkomende handigheid is dat het callcenter 24/7 beschikbaar is via de telefoon voor het boeken of advies.

Interhome is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor wordt er extra zekerheid geboden bij het boeken van de vakantie.

op 13 september 2018 bestemming: Oostenrijk / Landeck, reisperiode: augustus 2018

Voor tweede maal in deze vakantiewoning, weer prima geregeld door Interhome, genoten van de prachtige moderne vakantiewoning en de mooie omgeving. Ook is het fijn dat de medewerkers al de woningen voor de komende jaren vast konden leggen voor ons in verband met ons werk, er wordt altijd met je meegedacht en niets is teveel, kortom aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 september 2018 bestemming: Frankrijk / Canet en Rouissillion, reisperiode: augustus 2018

Prachtige functionele woning met verwarmd zwembad. Gelegen tegen een natuurpark, waar ' avonds wilde paarden te bewonderen zijn. Alles aanwezig om een geslaagde vakantie te garanderen. Behulpzame en vriendelijke huisbewaarster. Een minpunt: zowel wij als de vorige huurders kregen te maken met inbraak in de wagens, electrische fietsen gestolen, wagen leeggehaald, een domper op onze vakantie, anders zeker een dikke 10 waard. Wel heel goed geholpen geweest door de huisbewaarster en de Franse Gendarmerie. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2018 bestemming: Italië / Parrano (Fabro), reisperiode: juli 2018

Hoewel de reis en het verblijf in Toscana/Umbria prima zijn meegevallen, waren er toch ook wat minder prettige aspecten, met name wat betreft de accomodatie en de toegang ertoe en het arrogant/agressieve gedrag van de eigenaar van Casale Verciano bij het overhandigen van de sleutels...
Ik wilde alvast naar Interhome toe reageren, maar dat blijkt niet mogelijk via de website (momenteel is er maar 1 beoordeling als 'excellent' vanwege Poolse bezoekers die - hoewel ik geen Pools versta - het blijkbaar vooral over Toscana en Umbria hebben...).
Enkele punten:
Toegangsweg
De toegangsweg vanuit het dorpje Parrano is een (inderdaad onverharde) weg die zonder groot risico voor beschadiging door een normale auto quasi onberijdbaar is: smal, met diepe voren en putten vol brokstukken van stenen en op diverse plaatsen onbeschermd langs diepe en steile kloven.
De 'gastheer' viel uit de lucht, want Interhome zou hiervan op de hoogte zijn. Gelukkig was hij bij aanvang uiteindelijk bereid om in zijn Jeep de eerste koffers en gasten op te halen.
We hebben één huurauto moeten vervangen door een duurder SUV model (eerste auto terugbrengen en andere afhalen in Firenze!!) terwijl de andere auto alle dagen tijdens het avond/nachtverblijf in Parrano geparkeerd bleef. Dit betekende per uitstap 2x omhoog/omlaag in de SUV en extra kosten!
De totale kost voor huis en gebruik: meer dan € 3.000,-
Lijkt ons alleszins geen kattepis.
Staat van de woning
Op zich was de woning OK, ware het niet dat er tijdens de voorbije weken blijkbaar nooit werd gepoetst: stof overal, vuile douches, vuile/vettige keuken en -apparaten... de € 20,-/persoon aan kosten lijkt de eigenaar zich enkele keren te hebben bespaard... en hij had nog het lef om naar het einde toe telefonisch te verwittigen dat er moest worden gepoetst. Het pand is in betere toestand nagelaten dan wij het kregen.
Wij stellen ons wel ook vragen bij de 'frisheid' van het beddengoed...
O ja, hij wilde ook nog extra incasseren voor onze kleindochter (2,5) omdat die naar zijn aanvoelen niet juist werd ingeschaald!

Gelukkig hebben wij er met enige moeite voor properheid kunnen zorgen en hebben dan nadien toch enorm genoten van het zwembad, het uitzicht, de vriendelijke bevolking...
O ja, Maria (de dame die regelmatig een oogje in het zeil hield en het zwembad wat proper maakte) was de vriendelijkheid zelve.
Niet voor herhaling vatbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws