Schrijf een ervaring over Interhome en maak kans op mooie prijzen!

Interhome

Url: https://www.interhome.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Interhome

Interhome biedt meer dan 40.000 vakantiehuizen en appartementen aan, die je online kunt boeken. De organisatie is in 1965 ontstaan in Zwitserland en is inmiddels flink gegroeid. Momenteel is Interhome Europa's grootste aanbieder van gecontroleerde vakantiehuizen en appartementen wereldwijd. Het aanbod is zeer breed en bestaat uit accommodaties in 32 landen. Daar zitten wintersport chalets in Oostenrijk bij, maar ook een villa's met zwembad in Spanje. Er worden verder huizen verhuurd in onder andere Frankrijk, Duitsland, België, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Bij Interhome ben je gegarandeerd van goede service. Zij handelen het volledige boekingsproces voor je af, regelen de sleuteloverdracht en ook de eindschoonmaak is inbegrepen. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zij staan voor je klaar om je te helpen bij de keuze voor het ideale vakantiehuis en wanneer je vragen hebt. Ook op locatie zijn medewerkers of partners van Interhome aanwezig. Daardoor kun je advies krijgen over lokale toeristische activiteiten, bijvoorbeeld skipassen of pretparken.

Interhome is onderdeel van de Zwitserse Migros groep. De kantoren zijn in veel verschillende landen te vinden. Het hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Rijswijk. Je kunt met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie, want deze is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 24 oktober 2020 bestemming: Duitsland / Reichenberg, reisperiode: oktober 2020

Ontzettend goede afhandeling voor klanten, reizen worden automatisch geannuleerd als code geel, orange, rood of quarantaine, binnen zeer korte tijd gehele bedrag terug op rekening, zowel bij vrienden als bij ons, en altijd gelijk telefonisch of per mail bereikbaar, complimenten in deze tijd! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2020 bestemming: Duitsland / Ronshausen, reisperiode: augustus 2020

Wij boekten een vakantiehuisje in Duitsland, de keuze was mede door de beloofde faciliteiten; animatie, zwembad, tennisbaan en welness. Helaas was alles dicht; zg vanwege Corona; maar in de nabijgelegen plekken waren sauna's, zwembaden e.d. wel open. Het huisje was gedateerd en vies. Het beloofde internet en de wasmachine bevonden zich niet in het huisje maar 2 km verderop bij de receptie. Wij zijn eerder weggegaan, maar moesten evengoed voor 9 dagen 90,- bijbetalen voor gebruikte stroom. Dit in de zomer waar we nauwelijks stroom gebruikt hebben. Geen aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 juni 2020 bestemming: Frankrijk, reisperiode: september 2019

Totaal afwijkend van het geboekte, zoals vermeld op de website. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws