Natuurhuisje.nl

Url: https://www.natuurhuisje.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Natuurhuisje.nl

Even helemaal tot rust komen midden in de natuur, dat is het idee achter natuurshuisje.nl. Je vindt inmiddels al meer dan 12.000 natuurhuisjes op de website. Allemaal op de mooiste en meest rustige plekken van Europa.

Het is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden of torenhoge berggebieden. Je kunt er vissen, mountainbiken, wandelen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag. Van hut tot villa; natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Ze doorstaan stormen en liggen soms in onherbergzame regio’s, maar bieden jou als vakantieganger altijd een prettige verblijfplaats om je vakantie in door te brengen. Een natuurhuisje is niet zomaar een slaapplaats tijdens je reis, het is een manier van vakantie vieren.

Oprichters Tim en Luuk hebben beide een grote liefde voor de natuur. Met Natuurhuisje.nl hopen ze dan ook bij te dragen aan een oplossing waar milieu en economie samen komen. Ze selecteren dan ook alleen huisjes die geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte: "De juiste mensen op de juiste plek!"

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 28 reviews
Lees meer
Basic Travel
8,8
op basis van 29 reviews
Lees meer

Ervaringen met Natuurhuisje.nl

Natuurhuisje.nl krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen