Natuurhuisje.nl

Url: https://www.natuurhuisje.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Natuurhuisje.nl

Even helemaal tot rust komen midden in de natuur, dat is het idee achter natuurshuisje.nl. Je vindt inmiddels al meer dan 12.000 natuurhuisjes op de website. Allemaal op de mooiste en meest rustige plekken van Europa.

Het is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden of torenhoge berggebieden. Je kunt er vissen, mountainbiken, wandelen of gewoon heerlijk tot rust komen met een boek op een regenachtige dag. Van hut tot villa; natuurhuisjes zijn er in alle soorten en maten. Ze doorstaan stormen en liggen soms in onherbergzame regio’s, maar bieden jou als vakantieganger altijd een prettige verblijfplaats om je vakantie in door te brengen. Een natuurhuisje is niet zomaar een slaapplaats tijdens je reis, het is een manier van vakantie vieren.

Oprichters Tim en Luuk hebben beide een grote liefde voor de natuur. Met Natuurhuisje.nl hopen ze dan ook bij te dragen aan een oplossing waar milieu en economie samen komen. Ze selecteren dan ook alleen huisjes die geschikt zijn voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte: "De juiste mensen op de juiste plek!"

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 29 reviews
Lees meer
Basic Travel
8,8
op basis van 29 reviews
Lees meer

Ervaringen met Natuurhuisje.nl

Natuurhuisje.nl krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 3 ervaringen:

1,0 + Ervaring delen
op 28 oktober 2023 bestemming: Frankrijk / Natuurhuisje in Saint Silvain-Bellegarde, reisperiode: september 2023

Gezien het feit dat mijn review gerectificeerd moest worden na verblijf in natuurhuisje les trois ponts saint silvain bellegarde hier mijn originele beoordeling die niet op de site mag.

Reken niet op hulp bij het verkrijgen van restitutie. Als de verhuurder weigert sta je nergens. Weg 1350 euro..

Waardeloze eigenaren. Na 12u vertrokken terwijl we een week geboekt hadden. Veranderen de voorwaarden voor verblijf terwijl je aanwezig bent en liegen er vervolgens over wanneer je natuurhuisje contacteert. Overeengekomen hier met de (goed opgevoede) honden te verblijven. De eerste 5 minuten van ons verblijf bestonden uit een uitvoerige reprimande van de eigenaresse. Honden moesten ineens aangelijnd zijn gedurende het hele verblijf, liegt dat er zaken door de honden vernield zouden zijn terwijl dat zeker niet het geval is.
Ontzettend vijandig en ongastvrij. Deze mensen zijn niet geďnteresseerd in een fijn verblijf bieden voor gasten maar alleen in knaken rapen voor zichzelf. Eerdere recensies die op airbnb & natuurhuisje geschreven zijn allemaal van vrienden en berusten zeker niet op hoe het werkelijk is. Een donker, sfeerloos hol zonder uitstraling en comfort... Al hadden we het daar zonder problemen een week mee kunnen stellen, meer dan een half etmaal met deze vrouwelijke host doorbrengen bleek een onmogelijke opgave.

les trois ponts saint silvain bellegarde

  • Algemeen 1
op 30 juli 2023 bestemming: Kroatië / Plitvice, reisperiode: juli 2023

Vakantie huis eigenaar annuleert 7 dagen voor vertrek. en geen 100% restitutie door natuurhuisje.nl

  • Algemeen 1
op 24 april 2023 bestemming: / Belgie, reisperiode: augustus 2023

Vier en een halve maand na onze boeking van het Eekhoorn huisje in Westouter werden wij gebeld dat er een dubbele boeking was en dat onze boeking werd geannuleerd. We moesten maar opnieuw boeken in een periode die nog vrij was. Een vergelijkbare vakantiewoning was niet meer te vinden en we moesten een veel duurdere vakantie boeken. Er was geen gesprek over een compensatie of oplossing mogelijk.

  • Algemeen 1