Schrijf een ervaring over Topic Travel Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Topic Travel Vakantiehuizen

Url: https://www.topictravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Topic Travel Vakantiehuizen

In 1990 werd de reisorganisatie Topic Travel opgericht. Deze reisorganisatie is specialist op het gebied van vakantiewoningen. Met meer dan 25 jaar ervaring en een professioneel team van 45 medewerkers is Topic Travel een grote specialist in Nederland op het gebied van vakantiewoningen.

Het verhuren van de vakantiewoningen gebeurt zonder tussenkomst van reisbureaus. Dit zorgt voor een prettige, heldere en directe communicatie tussen Topic Travel en haar klanten. Het aanbod van Topic Travel bestaat uit meer dan 2.600 vakantiewoningen in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Tsjechië en Kroatië. Alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd en worden aangeboden voor een eerlijke prijs. Ieder jaar worden de vakantiewoningen bezocht door medewerkers van Topic Travel, om zo de kwaliteit te blijven garanderen. Het vakantieaanbod van Topic Travel bestaat uit mooie woningen, villa's en bungalows op vakantieparken.

Topic Travel verschaft gedetailleerde en betrouwbare informatie. Op de website van de reisorganisatie vind je uitgebreide informatie over alle woningen. Daarnaast staan er van iedere accommodatie een aantal grote foto's op de website om een zo realistisch mogelijk beeld te scheppen. Om kwaliteit en betrouwbaarheid voor haar klanten nog meer te kunnen waarborgen is Topic Travel aangesloten bij het ANVR, de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de vakantie, ontvang je voor vertrek een informatiepakket van Topic Travel. Hierin vind je onder andere Michelinwegenkaarten, een informatieboekje en een gedetailleerde routebeschrijving. Voor vragen, meer informatie en persoonlijk advies kunnen reizigers altijd contact opnemen met de medewerkers van Topic Travel. Topic Travel is gevestigd in Den Haag en is geopend van maandag t/m vrijdag.

op 5 oktober 2017 bestemming: KroatiŽ / Mlini, reisperiode: september 2017

Het betreft Accommodatie HR-20000-56 Pool appartement bij Dubrovnik
Locatie DalmatiŽ, KroatiŽ.
Dit is niet de kwaliteit die wij verwachten bij Topic Travel. De sobere inrichting stelde ons teleur. De binnenstoelen hebben we om rugklachten te voorkomen omgewisseld met de tuinstoelen op het terras. De aanwezige slaapbank stond vanwege een radiator 15 cm uit de muur waardoor er van een rugleuning geen sprake was en dus onbruikbaar. De keukeninrichting was minimalistisch. 2 elektrische kookplaten en alleen een waterkoker. Geen koffiezetapparaat of bv een senseo. Ook de overig aanwezige keuken benodigdheden waren zeer beperkt. Als alle appartementen bezet zouden zijn waren er te weinig stoelen bij het zwembad. Dit appartement is uitsluitend geschikt voor jongeren die de hele dag aan het strand en in een bar zijn en het appartement uitsluitend gebruiken om te slapen. Ook dient vooraf een parkeerplaats te worden aangevraagd. Dit was niet vermeld. Positief was de aanwezigheid van een wasmachine (ook niet vermeld). ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 20 september 2017 bestemming: Frankrijk / Moiets et maa/aquitaine, reisperiode: augustus 2017

Afgelopen zomer hebben wij een "zeer luxe villa"(aldus de advertentie van Topic Travel) voor een bedrag van 4451 euro per week. De villa bleek alles behalve luxe te zijn. De buren hebben ons verteld dat de eigenaar van het huis, na de oplevering 27 jaar geleden,nooit meer bij het huis is geweest en ook nog nooit onderhoud laten verrichten.Ik heb een recensie proberen te plaatsen om andere mensen op de hoogte te stellen dat dit huis niet is wat ze willen doen voorkomen, maar deze hebben ze niet geplaatst! De laatste geplaatste recensie is van 2010....toch wel heel raar!!!
Topic Travel heeft van ons foto's gekregen hoe het daadwerkelijk uitziet, maar op dit moment kan je dit huis nog altijd boeken , en ja in augustus 2018 ook weer voor een prijs van 4500euro! Het huis heeft nr FR-40660-12 Boek het niet !!!! het is een verwaarloosd muf hok, rondom het zwembad ligt er een verrot houten terras waar de schroeven uitsteken en splinters je voeten openhalen. Roestige tuinmeubelen, en de meubelen binnen wil je zelf niet in het studentenhuis van je kind hebben staan. In de tuin liggen kapot gevallen dakpannen van het zwart geblakerde tussenmuurtje. Het huis is een en al een gevaar voor kinderen! Topic Travel Bedankt voor het verpesten van onze vakantie en bedankt dat onze briefwisseling volledig genegeerd worden .Topic Travel is voor ons een oneerlijk bedrijf dat mensen oplicht! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 september 2017 bestemming: Frankrijk / Juillac, reisperiode: september 2017

Omdat het allemaal weer goed geregeld was door topic travel ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws