Schrijf een ervaring over Sunparks en maak kans op mooie prijzen!

Sunparks

Url: https://www.sunparks.com/nl-nl

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Sunparks

Sunparks is de aanbieder van 4 vakantieparken in België. De vakantiehuizen zijn netjes verzorgd en beschikbaar in verschillende prijsklassen. Het is ook mogelijk om in een van de parken te verblijven in een hotel. Alle vakantieparken liggen in een mooi gebied en vormen de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Zo kun je er in alle rust wandelen en fietsen of juist de bezienswaardigheden bezoeken. Als het weer niet mee zit is dit geen probleem. Er zijn tal van binnenactiviteiten te doen in de vakantieparken, zoals zwemmen in het zwemparadijs, genieten in een sauna of een van de indoor sporten beoefenen. Ook kinderen vervelen zich er niet, dankzij het zwamparadijs en de KidsWorld. In de grote speeltuinen kunnen kinderen tot 12 jaar met gemak een dag vullen met klimmen en klauteren.

De parken liggen aan zee in De Haan, aan de Kempense meren, in Oostduinkerke aan zee en in de Ardennen. Het vakantiepark in De Haan ligt op wandelafstand van het strand. Rust staat in dit vakantiepark centraal. Zo heb je bij je vakantiehuis een privétuin en kun je gebruikmaken van de sauna en wellness. Het vakantiepark aan de Kempense meren kenmerkt zich door de ligging aan de meren met een zandstrand, midden in een uitgestrekt bosgebied. Het is hier enorm fijn om een fietstocht te maken en te genieten van de natuur. Hier kun je ook verblijven in een hotel. Het park in Oostduinkerke blinkt uit met de volledig gerenoveerde sauna. Dit park is super tof voor kinderen, dankzij de ligging dichtbij Plopsaland en de vele activiteiten die hier te doen zijn. Het laatste vakantiepark in de Ardennen is de ideale locatie voor wandelingen en fietstochten.

op 10 augustus 2019 bestemming: BelgiŽ / mol, reisperiode: augustus 2019

Slechtste vakantie ervaring ooit ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 7 augustus 2019 bestemming: BelgiŽ / Mol, reisperiode: augustus 2019

Opzich een mooi park maar zeer slecht onderhouden we hebben een exclusief huisje maar behalve dat niets exclusief overal schimmel in de kitranden overal stukken af huisjes zijn opzich mooi echt achterstallig onderhoud wc zeer ouderwets bad stukken uit ik denk met de Franseslag opgekalefaterd ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 juni 2019 bestemming: BelgiŽ / De haan, reisperiode: juni 2019

Wij komen nu al enkele jaren na elkaar in sunparks de haan. Vorige jaren waren de huisjes echt vies en vuil, dit jaar hebben we een proper mooi gerenoveerd huisje toegewezen gekregen.
Vorige jaren kwamen we altijd met dezelfde klachten, er werd geen rekening gehouden met kleine kindjes en dit vooral tijdens de nachten. Al verschillende keren laten horen dat we niet in de buurt van jeugd of feest gangers wouden zitten, toch word dit elk jaar precies express toch weer gedaan, niet iedereen gaat op vakantie om te drinken en luide muziek te spelen, neen wij gaan op vakantie voor rust te hebben, maar dat krijgen we hier ook al niet.
Als dat teveel gevraagd is word sunparks na 5-6 tal jaar afgeschaft bij ons, We gaan ons iets zoeken waar wel rekening word gehouden met de mensen in plaats van de portomonnee.. Enige dat dit jaar goed was was voor de eerste keer het huisje. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen