Schrijf een ervaring over Roompot Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Roompot Vakanties

Url: https://www.roompot.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Ze ontvangen inmiddels 1,5 miljoen gasten per jaar. Naast nationaal aanbod biedt de reisorganisatie ook accommodaties aan in België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Het bedrijf is actief in de exploitatie en het management van campings en bungalowparken. Op dit moment heeft de reisorganisatie ongeveer 23 campings en 150 bungalowparken in haar aanbod. Bij vakantieparken is er een ruime keuze qua accommodaties. Zo kun je onder andere kiezen voor familie villa's, landhuizen, luxe bungalows en chalets. Boek bijvoorbeeld een leuk huisje aan het strand of kies juist voor een bosrijke omgeving. Daarnaast biedt Roompot Vakanties ook duurzame parken en familieparken aan.

De vakantieparken van Roompot zijn voorzien van allerlei faciliteiten. Zo vind je op de vakantieparken zwembaden, sportfaciliteiten, restaurants, bowlingbanen en kun je in sommige parken golfen. Voor je vakantie bij Roompot kun je tevens extra’s boeken. Denk hierbij aan dekbedpakketten, schoonmaakservices, verzekeringen, fietsen, een wellness arrangement en luxe barbecue pakketten.

Roompot Vakanties biedt naast campings en vakantieparken ook hotels aan. Hierbij zijn er drie populaire thema’s waar je uit kunt kiezen: aanbiedingen, wellness en arrangementen. Bij een arrangement kunnen er onder andere een welkomstdrankje, kortingen, ontbijt en een beautypresentje bij zitten.

op 23 mei 2020 bestemming: Nederland / Brunssum, reisperiode: juni 2020

Kan niet omboeken op park naar keuze ontvang leugen op leugen ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 mei 2020 bestemming: , reisperiode: maart 2019

Borg van 65 euro niet terug. Na 2x vragen via contactformulier nog niks gehoord. Dan gebeld. Dan zegt park dat ze hem inhielden voor dingen doe niet gepoetst zouden zijn en vieze dekbedden. Het klopt totaal niet. We hadden alles tiptop gepoetst achtergelaten en dekbedovertrekken gebruikt. De dekbedden waren niet nieuw en niet mooi bij aankomst, maar we deden eigen bedlinnen erover. Nu worden we daar 65 euro voor gestraft. De 'niet gepoetste' dingen hadden we zeker wel gepoetst en kloppen ook niet. Roompot houdt ongeoorloofd en incorrect zomaar 65 euro in terwijl wij ze in de moeilijke coronatijd steunden door niet te annuleren. Ongehoord dit. Ook moesten we tot 3x toe zelf vragen naar de borg. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 maart 2020 bestemming: Nederland / kijkduin, reisperiode: maart 2020

I.v.m. het corona virus is souplesse ver te zoeken bij dit bedrijf, iedereen is hier de dupe van !! Als je een bungalow reeds al hebt geboekt in deze periode kun je hem niet annuleren (zowel dan is 90% van je geld weg).
Wie gaat er nu nog ergens naar toe waar niets "let wel" werkelijk niets te doen is
Restaurants, evenementen, attracties e.d. zijn allemaal gesloten, dus kan je niet genieten van hetgeen je geboekt hebt !
Dit begrijpt Roompot niet, ze zijn niet solitair met de klanten in deze zware tijd.
Waarom is het zo moeilijk voor hun om net als Centerparks, tuin en ander vakantie organisaties vouchers uit te geven zodat je die binnen een jaar kan inzetten voor een andere boeking !
Dus het gaat uiteindelijk bij deze instellingen toch om het "geld" en niet om een plezierig verblijf van de klanten !!
Samen lossen we dit probleem op volgens min. Rutte, maar dan zonder steun van Roompot vakanties !! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws