Schrijf een ervaring over Roompot Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Roompot Vakanties

Url: https://www.roompot.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Ze ontvangen inmiddels 1,5 miljoen gasten per jaar. Naast nationaal aanbod biedt de reisorganisatie ook accommodaties aan in België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Het bedrijf is actief in de exploitatie en het management van campings en bungalowparken. Op dit moment heeft de reisorganisatie ongeveer 23 campings en 150 bungalowparken in haar aanbod. Bij vakantieparken is er een ruime keuze qua accommodaties. Zo kun je onder andere kiezen voor familie villa's, landhuizen, luxe bungalows en chalets. Boek bijvoorbeeld een leuk huisje aan het strand of kies juist voor een bosrijke omgeving. Daarnaast biedt Roompot Vakanties ook duurzame parken en familieparken aan.

De vakantieparken van Roompot zijn voorzien van allerlei faciliteiten. Zo vind je op de vakantieparken zwembaden, sportfaciliteiten, restaurants, bowlingbanen en kun je in sommige parken golfen. Voor je vakantie bij Roompot kun je tevens extra’s boeken. Denk hierbij aan dekbedpakketten, schoonmaakservices, verzekeringen, fietsen, een wellness arrangement en luxe barbecue pakketten.

Roompot Vakanties biedt naast campings en vakantieparken ook hotels aan. Hierbij zijn er drie populaire thema’s waar je uit kunt kiezen: aanbiedingen, wellness en arrangementen. Bij een arrangement kunnen er onder andere een welkomstdrankje, kortingen, ontbijt en een beautypresentje bij zitten.

op 16 juli 2020 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2020

Op 6 juli een boeking gedaan in overleg met een medewerkster met daarbij prioriteit de hond. Nu wilde we alvast de betaling voor de hond doen en namen 15 juli contact hierover op. Kregen toen te horen dat de hond niet welkom is. ze zouden op 7 juli hierover een bericht hebben gestuurd. zowel op de telefoon als op de mail niets maar dan ook niets terug te vinden. Annuleren kan maar dan zijn we de € 2.800,-- (corona prijs) kwijt en voor de hond is op korte termijn niets te regelen. Om boeken kon naar België alleen is de hond niet ingeënt. Op welke manier contact is opgenomen op 7 juli is niet duidelijk en er wordt geen uitleg gegeven. Roompot bedankt!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 juli 2020 bestemming: Nederland / Weert, reisperiode: juli 2020

Speciaal voor Weerterbergen gekozen voor het zwembad

Nérgens tijdens het boeken of elders op de site staat aangegeven dat er maar 1x per verblijf gezwommen mag worden voor max.1.5 uur!!!!!
Alleen als je naar de veelgestelde vragen gaat en daar "is het zwembad open" aanklikt wordt melding gemaakt dat er met tijdblokken wordt gewerkt waarvoor gereserveerd moet worden.
Maar nergens dat je maar 1x per verblijfsduur mag zwemmen.

Wij hebben voor 9 dgn geboekt met een 5 en 2 jarige en komen er nu nog geen week vantevoren via via achter.
Dit wordt opzettelijk verzwegen naar mijn idee omdat ze weten dat velen dan niet zouden boeken.

Laaiend ben ik en zal er nooit meer boeken ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 6 juli 2020 bestemming: Nederland / Gasselternijveen, reisperiode: augustus 2020

Afgelopen zaterdag een vakantie geboekt bij Roompot. Van tevoren uiteraard even checken of de camping open is en alle voorzieningen beschikbaar zijn, en wat zie ik, een mooi animatieprogramma aangepast op corona. Geweldig, boeken dus! Na het boeken kun je inloggen op de parksite, en wat zie ik tot mijn verbazing, weg animatieprogramma.
Ik bellen, krijg een vriendelijke meneer aan de lijn die aangeeft dat door corona het programma is aangepast, ik zeg begrijp ik gezien ik op de corona pagina gekeken heb naar het programma. Op een camping even verderop is wel een animatieprogramma meneer, kost wel € 85,00 meer. Daar gaan we dus in mijn ogen helemaal de fout in! Jullie vermelden foutieve informatie op jullie eigen website, waardoor ik overgehaald wordt om te boeken. Als ik dan boek, zie ik pas dat de informatie onjuist is. Nu mag ik mijn zoon gaan vertellen dat we of geen animatie hebben, of geen vakantie (wat me ook weer geld kost gezien de 24 uur voorbij zijn). ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws