Schrijf een ervaring over Roompot Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Roompot Vakanties

Url: https://www.roompot.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Ze ontvangen inmiddels 1,5 miljoen gasten per jaar. Naast nationaal aanbod biedt de reisorganisatie ook accommodaties aan in België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Het bedrijf is actief in de exploitatie en het management van campings en bungalowparken. Op dit moment heeft de reisorganisatie ongeveer 23 campings en 150 bungalowparken in haar aanbod. Bij vakantieparken is er een ruime keuze qua accommodaties. Zo kun je onder andere kiezen voor familie villa's, landhuizen, luxe bungalows en chalets. Boek bijvoorbeeld een leuk huisje aan het strand of kies juist voor een bosrijke omgeving. Daarnaast biedt Roompot Vakanties ook duurzame parken en familieparken aan.

De vakantieparken van Roompot zijn voorzien van allerlei faciliteiten. Zo vind je op de vakantieparken zwembaden, sportfaciliteiten, restaurants, bowlingbanen en kun je in sommige parken golfen. Voor je vakantie bij Roompot kun je tevens extra’s boeken. Denk hierbij aan dekbedpakketten, schoonmaakservices, verzekeringen, fietsen, een wellness arrangement en luxe barbecue pakketten.

Roompot Vakanties biedt naast campings en vakantieparken ook hotels aan. Hierbij zijn er drie populaire thema’s waar je uit kunt kiezen: aanbiedingen, wellness en arrangementen. Bij een arrangement kunnen er onder andere een welkomstdrankje, kortingen, ontbijt en een beautypresentje bij zitten.

op 3 augustus 2018 bestemming: Nederland / Bruinisse, reisperiode: augustus 2018

Op het park is erg weing voor leeftijden tussen 10 en 17. Alles is om of voor 20 uur dicht zoals zwembad en alle horeca.
Wat wel echt geweldig is ,is de enthousiasme van het personeel en het animatie team. Het zijn allemaal jonge mensen met hart voor het park en veel plezier in hun werk.
De 6 is ook echt voor het park, het personeel en animatie team krijgt van mij een dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 20 juli 2018 bestemming: Nederland / Domburg, reisperiode: juli 2018

Wegens de staat waarin bet huisje verkeerd. Oa niet schoon. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 27 juni 2018 bestemming: Nederland / Oosterhout, reisperiode: juni 2018

Ons huisje in Katjeskelder, Oosterhout, werd omringd door huizen met dronken jongens die het hele weekend voor veel overlast zorgden: harde muziek, boeren, lallen, braken. Idioot dat Roompot zulke combinaties toelaat. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws