Schrijf een ervaring over Roompot Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Roompot Vakanties

Url: https://www.roompot.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Roompot Vakanties

Roompot Vakanties is opgericht in 1965 en is van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Ze ontvangen inmiddels 1,5 miljoen gasten per jaar. Naast nationaal aanbod biedt de reisorganisatie ook accommodaties aan in België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. Het bedrijf is actief in de exploitatie en het management van campings en bungalowparken. Op dit moment heeft de reisorganisatie ongeveer 23 campings en 150 bungalowparken in haar aanbod. Bij vakantieparken is er een ruime keuze qua accommodaties. Zo kun je onder andere kiezen voor familie villa's, landhuizen, luxe bungalows en chalets. Boek bijvoorbeeld een leuk huisje aan het strand of kies juist voor een bosrijke omgeving. Daarnaast biedt Roompot Vakanties ook duurzame parken en familieparken aan.

De vakantieparken van Roompot zijn voorzien van allerlei faciliteiten. Zo vind je op de vakantieparken zwembaden, sportfaciliteiten, restaurants, bowlingbanen en kun je in sommige parken golfen. Voor je vakantie bij Roompot kun je tevens extra’s boeken. Denk hierbij aan dekbedpakketten, schoonmaakservices, verzekeringen, fietsen, een wellness arrangement en luxe barbecue pakketten.

Roompot Vakanties biedt naast campings en vakantieparken ook hotels aan. Hierbij zijn er drie populaire thema’s waar je uit kunt kiezen: aanbiedingen, wellness en arrangementen. Bij een arrangement kunnen er onder andere een welkomstdrankje, kortingen, ontbijt en een beautypresentje bij zitten.

op 18 december 2020 bestemming: Nederland / Arcen, reisperiode: december 2020

Wij hebben week klein vink geboekt met gratis intree thermaalbad maar door regering ging alles dicht.
Konden 5 dagen geen gebruik maken van bad maar roompot geeft geen vergoeding.
Dan hebben we in januari nog 2 weken geboekt voor park in zeeland willen dit misschien omboeken weet je dat kan niet want moet je 28 dagen van te voren doen.
Bij de corona informatie staat GEEN ZORGEN samen regelen we het wel.
Ze regelen helemaal niets . ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 december 2020 bestemming: Nederland / Mierlo, reisperiode: december 2020

Weken geleden al verblijf in de Wolfsen geboekt met hele gezin. Helaas blijkt een gezinslid 6 dagen voor vertrek corona te hebben. Wij zijn niet welkom bij Roompot, is ons duidelijk gemaakt. Maar we mogen ook niet annuleren en krijgen geen voucher voor een later verblijf. Schiet mij maar lek. Wat een slechte service!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 december 2020 bestemming: Nederland / Borger, reisperiode: september 2020

In januari betaald voor Paasweekend. Wegens corona een voucher gekregen. Voucher Zo goed mogelijk opgemaakt in september. Nachtje bijboeken kon niet. Daarom restant van 65 euro overgehouden op de voucher. Roompot weigert deze 65 euro van restant corona voucher terug te betalen. Nooit meer Roompot. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws