Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 4 maart 2020 bestemming: Duitsland / Hoogsauerland, reisperiode: februari 2020

Ieder jaar na carnaval boeken wij een weekend hoog-sauerland. Dit boeken we voor het jaar erna. Vorig jaar betaalden we 389 euro Dit jaar betaalden we 317 euro. Er werd ons vorig jaar erbij verteld dat we in een verbouwd huisje terecht zouden komen. Dit was ook het geval en de huisjes zijn mooi opgeknapt. We wilden gaan boeken voor volgend jaar toen werd ons even verteld dat we nu zonder korting 899 euro moesten betalen. We hebben met 4 personen gesproken van centerparcs nl Balie medewerkster- manager van de receptie- klantenservice en nog iemand van de klantenservice. Er kon ons niet duidelijk uitgelegd worden waarom we nu het 3 dubbele moesten betalen. De enige reden kon zijn dat de huisjes verbouwd zijn. Met het tegenargument dat we nu toch ook al een verbouwd huisje hebben gekregen hadden ze verder geen verklaring. De receptie manager zou nog contact opnemen maar dat is tot op hebben nog niet gebeurd. Center-parcs ziet ons op deze manier niet terug. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 maart 2020 bestemming: Nederland / america, reisperiode: februari 2020

Vies en oud. Het huisje was erg klein en oud. Enkel glas gaf schimmel in de ramen en het was er niet fris, Dit was het goede huisje!
Bij aankomst wilde ze ons in een rokershol kwijt.
Nieuwe stoffering zou het rookprobleem moeten probleem oplossen volgens de receptie. De verschraalde kroeglucht zat werkelijk in iedere vezel van het huisje. We hebben dit geweigerd en kregen een iets minder slecht huisje.Tijd om dit park compleet te vernieuwen.
We gaan dit nooit meer boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 1 maart 2020 bestemming: Nederland / De eemhof, reisperiode: februari 2019

Centerparcs de Eemhof is verouderd. Op onze kamer vonden wij 5 kapotte lampen, 1 kraan die loszat, een spiegelplankje die los hing. Een bubbelbad die wel lawaai maakt, maar verder niks doet. Turkse stoombad werkt wel, hangt wel een lichte riool lucht.

Daarnaast moet je voor meeste restaurants reserveren via de app, door inlog problemen was dit onmogelijk. Verder geen info ontvangen over het ontbijt,locatie etc. Geen info ontvangen over waar de sleutel in te leveren.

Het park heeft potentie, maar lijkt gerunt te worden door iemand die alleen oog heeft voor geld en het niet boeiend vind of mensen ook tevreden zijn. Ze zijn echt blijven hangen in de jaren 90 (zelfs qua muziek die gedraait wordt) ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen