Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 2 juli 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: maart 2019

Onjuiste informatievoorziening, niet reageren op email of andere corresondentie. Waardeloos bedrijf, voor mij nooit meer CP ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 juli 2020 bestemming: Nederland / KEMPERVENNEN, reisperiode: juli 2020

Klantenservice beneden alle peil.
Na een boeking 2 facturen gekregen om te betalen in dezelfde periode en ik had maar 1 boeking gedaan.
Verschillende malen 40 minuten gebeld om dit recht te zetten maar nooit iemand aan de lijn gehad en dat aan 0.30 cent/min.Ik hoop dat ik geen problemen krijg wanneer ik de tweede factuur niet betaal.
Centerparcs NOOOOOOIIIIIITTTTT MEEEEERRRR !!!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juni 2020 bestemming: , reisperiode: maart 2020

Klantenservice is beneden peil. Door COVID 19 geannuleerde weekend in dezelfde periode, zelfde type huis en zelfde park 60 euro meer betalen!
Klantenservice is niet bereikbaar, klachten afdeling kun je alleen mailen en krijgt enkel standaard antwoorden en er is 0 tegemoetkoming ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen