Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 28 reviews
Lees meer
Novasol
8,2
op basis van 2384 reviews

3 consumenten awards

Novasol won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 18 november 2019 bestemming: Nederland / Portzelande, reisperiode: november 2019

Vorige week terug geweest van een midweek centerparks. Het viel ons erg tegen. We zijn hier al voor de 4e keer geweest, maar het lijkt wel of het met het jaar slecher word. De huisjes zijn vies en slecht onderhouden. Tevens vallen de meubels nog net niet van ellende uit elkaar. Ook zijn de gokkasten helaas weg gehaald wat een enorme terleurstelling is. Tevens is de snackbaar ook van slechte kwaliteit. Het enige positive wat ik helaas kan melden is dat er een mooi waterparadijs is bijgebouw voor de kleine kinderen. Ik kom hier in ieder geval nooit meer terug.

  • Algemeen 3
op 25 oktober 2019 bestemming: Nederland / Westerhoven, reisperiode: oktober 2019

Groot park met een prachtig zwembad. Helaas viel ons verblijf in een huisje enorm tegen. Het huisje was echt vies (stof, schimmel op de kozijnen en spinnenwebben in de hoeken), er was best veel aanbod voor activiteiten maar alles tegen een flinke prijs en als ergste van alles merkten we de laatste dag bedwantsen. Mijn vrouw en ik hadden beiden flinke huidirritatie en bultjes op ons lichaam toen we na 3 dagen huiswaarts reden. Op een serieuze en nette manier deze klacht gemeld, maar hier werd helaas geen gehoor aan gegeven. Kortom: sterk verouderd en vies; niet naartoe gaan!

  • Algemeen 3
op 25 oktober 2019 bestemming: Nederland / zandvoort, reisperiode: oktober 2019

Vies oud, goor, koud, jaren 70 huisje, Vies park

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen