Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 23 augustus 2019 bestemming: Nederland / Huttenheugte, reisperiode: januari 2019

Hopeloos maar dan ook echt hopeloos!

Vorig jaar oktober geweest,
Ik was hoogzwanger vandaar gevraagd na een huisje wat dichtbij de winkels en zwembad zat. In plaats hiervan kregen wij bij aankomst een huisje, wat zeker bij 600 in de buurt zat. Dus daar was al niet na geluisterd, terwijl je hier wel om vraagt. Toen we eenmaal het huis binnen kwamen, was er vies maar dan ook echt vies veel in gerookt. Dus we hebben dit meteen geweigerd, dit gemeld, maar ze geloofden niet dat dit zo was. Dus eerst 3 uren moeten wachten, tot er inderdaad geconcludeerd was dat ons verhaal klopte. Werd uiteindelijk een ander huisje, wat super vies was en ook hier gewoon weer geweigerd. Na nog een paar uur gewacht te hebben werd ons een flesje shampoo en conditioner aangeboden, want ze konden ons geld niet terug geven aangezien daar volgens hun niet genoeg aanleiding na was.
Wij zijn uiteindelijk maar naar huis gegaan, geen excuses nog terug gebeld te zijn, geen geld terug.
Het personeel was te arrogant en stonden naast jou, gewoon lekker met elkaar te zeiken dat wij vervelende mensen zijn.
WAT VERWACHTJE DAN? DAT IK MET EEN KINDJE EN HOOGZWANGER IN EEN VIES, KAPOT, IN GEROOKTE WONING GA SLAPEN?
VOOR MIJ NOOIT WEER! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juli 2019 bestemming: , reisperiode: juli 2019

Oogontsteking na 1keer zwemmen in zwembad aquadome

aangekomen op vrijdag 17 juli, op zich mooi park en mooie omgeving
Op zaterdag zijn we gaan zwemmen met 3 kinderen ,na 10 minuten zegt mijn vrouw die nog niet in het water was ,wat heb je rode dikke ogen.
vervolgens niks mee gedaan, zijn samen verder gaan zwemmen die middag .
uit het zwembad gekomen begon het behoorlijk te irriteren bij ons beide.
gelukkig hadden de kinderen een duikbril op
volgende ochtend zaten onze beide ogen helemaal dichtgeplakt.
Dit gemeld bij de receptie, daar kregen we doodleuk het advies om met gekookt water de ogen regelmatig te reinigen, waarop ik zei geef mij het nr van de dokter maar .na bezoek bij de dokter in Scharendijke antibiotica oogzalf gekregen, vervolgens de hele week niet meer mogen zwemmen.
Bij een temperatuur van 40 graden .
Restaurant waar je onbeperkt een buffet kunt gebruiken, daar was de keuze en kwaliteit zo waardeloos dat we dat maar 1 keer gedaan hebben die week .we zijn maar gewoon buiten het park gaan eten.
Het grandcafe is ook een aanfluiting ,vette tafels met lege glazen en een paar ongeïnteresseerde personen in de bediening die het nog voor elkaar kregen om een bittergarnituur te laten aanbranden.
conclusie slechte park waar we ooit geweest zijn. PORT ZELANDE
hoop dat jullie hier iets mee doen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 juli 2019 bestemming: Nederland / Heijen, reisperiode: juli 2018

Kan helaas geen foto's bijvoegen, maar het huisje was zo vreselijk smerig. Kots in de tuin, overal glas op de woonkamer vloer ( we hadden puppy mee) poep op de wc muren..haren in de keuken. Dikke laag stof op randjes( niet van 1 week.wc lekte, wasbak in wc zat los hing aan. De afvoer, prullenbakken wc en douche niet geleegd..moet ik nog even doorgaan? Dat de huisjes verouderd zijn oké, maar dag wil niet zeggen dat het zo smerig hoeft te zijn...en ook daar dit verschil in..hier was in geen maanden ( zou bijna zeggen jaren) goed schoongemaakt. Stikheet ( we gingen met de hittegolf) maar konden geen raam openzetten ivm de muggen...zwembad,plaza en jungledoom wel super. Maar verwacht voor dit bedrag dat alles 5 sterren is. Voor ons GEEN CenterParcs meer. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen