Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 12 februari 2020 bestemming: Duitsland / Hochsauerland, reisperiode: januari 2019

Een midweek geboekt in een premium cottage. Met ons gezin kwamen we in een huisje midden in een bouwput terecht. Elke ochtend vanaf 7u bouw- en sloopgeluiden. Vrachtwagens en graafmachines door de straten. Kinderen konden niet veilig buiten rondlopen. Huisje was in een enorm slechte staat. Alles versleten en vies. Met onze klacht konden we nergens fatsoenlijk terecht. Dinsdag ochtend gelijk gebeld naar de receptie maar geen manager. Deze zou ons terugbellen binnen een uur. Dit is niet gebeurd. Dit werd smiddags na 16u toen we weg waren om te eten. De dag erna gemaild en nogmaals gebeld. Woensdag middag kregen we een aanbod voor een ander huisje. Helaas was dit niet meer werkbaar. Nog maar 1 volle dag te gaan en niet meer rendabel om een heel gezin met 3 kleine kids en spullen te versjouwen. Thuis aangekomen gelijk centerparcs gemaild maar deze nam ons niet serieus. Een tegoedbon van 100euro voor een volgende keer. :(( Later nog de mededeling dat ze ons niet konden bereiken doordat ik een foutief nummer zou hebben doorgegeven. Jaja.. centerparcs. Lekker makkelijk.
Nou nooit meer centerparcs voor ons. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 11 februari 2020 bestemming: Nederland / Eemhof, reisperiode: januari 2019

Ik wilde op deze vakantie lekker met mijn vrouw s'avonds uit eten. Alles was dicht op het grand cafe na. Hier was de kaart zeer beperkt,en moesten zeer lang wachten voor dat wij iets konden bestellen en daarna lang wachten op de bestelling.Op mijn vraag waarom de rest dicht is werd geantwoord dat dit heel regel matig gebeurd als ze vinden dat het te stil is. Op mijn vraag of zij dit dan niet op de site moeten melden voor je boekt kreeg ik geen antwoord.Als ik dit namelijk had geweten had ik beslist niet geboekt.Donderdag dan toch maar naar het zwembad.Dit was zo verschrikkelijk druk, dat er geen plaats meer was en na een tijd zoeken dan toch 2 stoelen gevonden.Na een half uurtje het zwembad maar verlaten en omdat de restaurants toch niets te bieden hadden zijn wij maar een dag eerder vertrokken.Dit was een zeer teleurstellende ervaring.Dit ook door gegeven aan Center Parcs maar er kon geen sorry van af.Wij hebben het wel gezien bij Center Parcs waar de gast geen gast is. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 10 februari 2020 bestemming: Nederland / port zelande, reisperiode: februari 2020

Leuk weekend verpest door duur en slecht eten in de grill van port zelande ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen