Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 9 april 2019 bestemming: Nederland / Limburg, reisperiode: april 2019

Ik ben met 4 kinderen tussen de 17 en 11 jaar in Center parcs geweest, Limburgse Peel. Huisje erg basic, maar prima ingericht. Wel veel stof en spinnenwebben. 2 prima slaapkamers, maar de slaapkamer met het 1 persoonsbed was ook echt verschrikkelijk. Een echte klerenkast, meer was het niet.
Veel bediening in de "Dome" niet behulpzaam en onvriendelijk. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 8 april 2019 bestemming: Nederland / Port zelande, reisperiode: maart 2019

Al weken probeer ik een annulatie factuur te ontvangen en de gegevens van de verzekering. Helaas vele mails en telefoontjes ten spijt...geen resultaat ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 2 april 2019 bestemming: Duitsland / Allgäu, reisperiode: maart 2019

We zijn hevig teleurgesteld in Center Parcs.
Het begon in oktober. We hadden een week van 12-10 2018 t/m 19-10-2018 geboekt in Center Parcs Allgäu Duitsland. Omdat het meer dan 700 kilometer rijden is, hadden we een hotel geboekt op 300 kilometer van het park. In de avond kregen we een telefoontje van Center Parcs dat de vakantie niet door ging. Het park was nog niet klaar. Ze hadden ook geen alternatief voor ons. We hebben zelf nog gekeken of er ergens nog iets beschikbaar was, maar alles was bezet. Dus de volgende dag zijn we hevig teleurgesteld naar huis gereden en de vakantie thuis doorgebracht. We hebben wel een kleine vergoeding gekregen, maar dat weegt niet op tegen de totaal mislukte vakantie.
Maar nu komt het. We hadden in maart nog een week van 22-03-2019 t/m 29-03-2019 geboekt in Center Parcs Allgäu. We waren 40 jaar getrouwd en wilde dat met het gezin daar vieren.
We hadden een Wellness Cottage gehuurd. Op 7 maart krijgen we weer een telefoontje van Center Parcs. We dachten, nee niet weer. Maar nu zeiden ze dat de Wellness Cottages nog niet klaar waren. We kregen een ander huisje. Toen we daar aan kwamen bleek de Wellness Cottage die in eerste instantie voor ons geboekt was tegen ons nieuwe huisje te liggen. En wat schetst ons verbazing. De Wellness Cottages waren bewoont. Dus ze hadden ook nog tegen ons gelogen.
Verder was het park lang nog niet klaar. Attracties waar ze op de website mee adverteerde bleken nog in aanbouw of nog niet open. Alles bij elkaar een behoorlijke teleurstelling voor ons, en bepaalt geen reclame voor Center Parcs. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen