Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een bekende keten van vakantieparken waar bijna iedere Nederlander wel is geweest of van heeft gehoord. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurd. Dit blijkt een succes te zijn en de huisjes worden vervangen door bungalows. Langzaamaan komen er steeds meer parken bij die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Center Parcs is tegenwoordig onderdeel van Pierres & Vacances Centerparcs Group en heeft vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs, Aqua Mundo of ontspan in de sauna. De parken hebben een prachtige omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Als je naar Center Parcs gaat kun je kiezen uit verschillende type accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wilt worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijgen je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana, een waterfront VIP suite, woonboot of zelf in een boomhuis.

Boek je een accommodatie bij Center Parcs dan staat je cottage midden in de natuur en wordt het bij vertrek voor je schoongemaakt. Het gebruik van water en elektriciteit is ook inbegrepen. Daarnaast heb je toegang tot het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo en is er de hele dag door entertainment voor jong en oud.

op 14 februari 2019 bestemming: Nederland / Zeewolden, reisperiode: oktober 2018

Slechte communicatie van Centerparcs. Gisteren een midweek geboekt. Nu blijkt dat een dag later een Bungalow race-actie is en is mijn geboekte vakantie ineens 35 euro goedkoper. Het gaat om het principe. Als Centerparcs aangeeft dat er een actie aankomt, dan had ik gewacht met boeken. Bovendien zijn de prijzen erg hoog. De huizen zijn verouderd, de parken slecht onderhouden en de entertainment is magertjes. Tevens zijn op de Friends voordelen flink bezuinigd. Echter, vergeleken met andere aanbieders vind ik Centerparcs nog het beste, vandaar dat ik toch bij hen blijf boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 februari 2019 bestemming: Nederland / Zoetereoude, reisperiode: februari 2018

De huisjes zijn oud en versleten. Verder zit er niets nuttigs in de huisjes.
-geen vaatwasser
-geen fatsoenlijke douche
-geen oven
-baby beddengoed moet extra worden betaald.
Een (versleten) magnetron IPV Een heteluchtoven. Waardoor je altijd duur CenterParcs brood moet kopen.
De huisjes zijn veel te klein
Voor ons nooooooit meer CenterParcs. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 14 januari 2019 bestemming: Duitsland / Parc Eifel, reisperiode: januari 2019

Slechtste ervaring ooit. Ons huis was zo vuil en volgens ons niet gepoetst, zeer onbeleefd personeel en dan vooral in de Factory Indoor speeltuin. Ze wilden ons niet bedienen omdat het zogezegd te druk was en toen ze eindelijk onze bestelling opgenomen hebben, hebben we onze drank en eten nooit gehad. Foei foei. De mensen werken daar tegen hun goesting en ze hebben het werken ook niet uitgevonden want overal is file terwijl het niet eens druk was. De darm van de douchekop was stuk en we hadden ook niet altijd warm water. De Mini Market stelde ook niet veel voor want er was bijna niets te verkrijgen. Het enige positieve was dat het water wel lekker warm was van het zwembad maar dat is het dan ook. Mij zien ze er nooit nog terug. Was een dikke teleurstelling! ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen