Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een keten van vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen in Nederland. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurde. Dit bleek een succes te zijn en de huisjes zijn vervangen door bungalows. Langzaamaan zijn er steeds meer parken bijgekomen die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo of geniet van entertainment in de Market Dome. De parken hebben een veelal bosrijke omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Center Parcs heeft verschillende typen accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer verblijven? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wil worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijg je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages voor groepen. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana (een junglehut met privéverranda in speeltuin Jungle Dome), een waterfront VIP suite, woonboot of boomhuis.

op 20 september 2020 bestemming: Nederland / Heyen, reisperiode: oktober 2020

Met de voucher van de voorjaarsvakantie (een volle week), de najaarsvakantie voor een volle week willen boeken. Helaas werd dat veel te duur. Nu kan ik voor het bedrag van de voucher een weekend boeken met nog 200 euro bij te betalen!! Weer toeristenbelasting, bedlinnen en reserveringssysteem betalen! Dat zat al ook in de voucher!
Heb een online een klacht ingediend en telefonisch geprobeerd, helaas geen contact kunnen krijgen. Er wordt gewoon niet gereageerd.
Het weekend moet nog komen, maar ik heb er zo helemaal geen zin meer in. Het is ook de laatste keer bij CP. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 september 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: september 2019

Enige leuke was het zwemmen.
De rest was totaal anders dan verwacht.
Echt een super smerig en gedateerd huisje toen we dat aangaven kregen we een ander huisje, die was net zo smerig. Dus toen hebben ze ons ongeboekt naar een ander park... weer een smerig huisje ons zoontje had nog geen minuut op de grond gekropen en hij was helemaal zwart..
Na 3 smerige huisjes en een extra rijden naar een ander park waren we het wel zat.. onze vakantie kon niet slechter beginnen, dus we wouden naar huis en geld terug.. onze kids hadden het helemaal gehad het was inmiddels half 7 en om 2uur waren we al op het park...
Het kon opgelost worden, dan zou iemand dat komen schoon maken. Als we naar huis zouden gaan was onze eigen keus...
nou al met al kregen we toch weer een ander huisje die werd ff snel schoon gemaakt... maar gatverdamme onze kids speelde op de grond en alles zat onder de honden haren en het stonk ook naar hond..
we hadden een week geboekt maar zijn naar 4 nachten naar huis gegaan..
je word van kastje naar de muur gestuurd..... je krijgt zowiezo geen geld terug Of iedergeval een deel, daar ben ik wel achter... je moet het doen met een slappe excuses noooit geen centerparcs meer voor ons! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 13 september 2020 bestemming: Nederland / kempervennen, reisperiode: september 2020

Bij binnenkomst in de cottage bleek het huisje zodanig naar rook te ruiken dat het leek alsof de sigaretten nog na smeulde in een asbak.
na contact met de receptie gehad te hebben bleek dat de enige mogelijkheid was dat de schoonmaakster(s) langs zou komen om het opnieuw te reinigen.
Helaas bestond dit uit het sprayen van een vloeistof die de geur in zou kapselen.
Helaas bleef het huisje het hele verblijf ruiken naar rook ondanks geurkaarsen etc.
Vond dit geen fijne omgeving voor mijn 2 kinderen van 2 en 3.
Tevens vonden we nog etensresten / etensbakjes onder de tafel/bed.
Dus helaas verouderd huisje dat ook niet goed schoongehouden was. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen