Schrijf een ervaring over Center Parcs en maak kans op mooie prijzen!

Center Parcs

Url: https://www.centerparcs.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Center Parcs

Center Parcs is een bekende keten van vakantieparken waar bijna iedere Nederlander wel is geweest of van heeft gehoord. Jaren geleden is Center Parcs begonnen als sportwinkelketen. In 1986 besluit de eigenaar Piet Derksen om een bos bij Reuver te kopen en er huisjes neer te zetten die hij aan personeel en klanten verhuurd. Dit blijkt een succes te zijn en de huisjes worden vervangen door bungalows. Langzaamaan komen er steeds meer parken bij die steeds weer vernieuwd worden tot wat we nu kennen als de bekende Center Parcs parken.

Center Parcs is tegenwoordig onderdeel van Pierres & Vacances Centerparcs Group en heeft vakantieparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Alle parken hebben een specialiteit die het park uniek maakt. Welk vakantiepark je ook kiest, het ultieme vakantiegevoel staat altijd centraal bij Center Parcs. Er is genoeg te doen in de vakantieparken. Neem bijvoorbeeld een duik in het subtropische zwemparadijs, Aqua Mundo of ontspan in de sauna. De parken hebben een prachtige omgeving waardoor het heerlijk is om te gaan wandelen.

Als je naar Center Parcs gaat kun je kiezen uit verschillende type accommodaties. Zo kun je kiezen voor een comfort cottage met een mooie woonkamer met open haard, keuken, badkamer en een privéterras. Wil je iets luxueuzer? Boek dan een premium cottage met vele fijne extra's zoals opgemaakte bedden, een Home Cinemaset en extra televisie. De comfort en premium cottage zijn ook beschikbaar als Eden cottage. Dit houdt in dat de cottage uit natuurlijke materialen is gebouwd. Wie echt verwend wilt worden kan kiezen voor een VIP cottage. Gasten die verblijven in een van deze luxueuze cottages beschikken over een privésauna, een regendouche en een whirlpool. De gasten ontvangen een handdoeken-, keuken- en verzorgingspakket. Daarbij krijgen je ook elke ochtend verse broodjes. Naast deze drie cottages is het ook mogelijk om te kiezen voor een kindercottage of een van de extra grote cottages. Afhankelijk van het vakantiepark kun je bij Center Parcs ook slapen in een hotelkamer, een jungle cabana, een waterfront VIP suite, woonboot of zelf in een boomhuis.

Boek je een accommodatie bij Center Parcs dan staat je cottage midden in de natuur en wordt het bij vertrek voor je schoongemaakt. Het gebruik van water en elektriciteit is ook inbegrepen. Daarnaast heb je toegang tot het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo en is er de hele dag door entertainment voor jong en oud.

op 28 oktober 2018 bestemming: Nederland / Westerhoven, reisperiode: september 2018

Prima park met zeer veel faciliteiten en prachtige natuur. Het huisje was wat gedateerd ingericht en niet al te groot, maar netjes schoon en v alle gemakken voorzien. Wij kwamen vooral voor rust, de natuur en sport en dat is geslaagd. Voor kinderen echter is er ook veel te doen. Restaurants zijn voornamelijk ingericht op gezinnen met kids, wil je rustig, romantisch met 2 een beetje kwalitatief uit eten gaan, dan kan je beter een restaurantje buiten het park pakken. Al met al een erg fijn verblijf gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 26 oktober 2018 bestemming: Duitsland / bispingerheide, reisperiode: november 2018

Gisteren voet gebroken, vandaag gebelt om de vakantie te verzetten.
Antwoord, dit gaat 4 weken van te voren niet meer, ook niet met bijbetaling. Dan maar via reisverzekering annulleren. dat is dan de enige optie. 17 keer geweest nooit meer. Dit is diep triest. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 oktober 2018 bestemming: Nederland / Eemhof, reisperiode: september 2018

Stank van dode karpers in het water. Klachtafdoening door Joke Goris waardeloos ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen