Schrijf een ervaring over Landal GreenParks en maak kans op mooie prijzen!

Landal GreenParks

Url: https://www.landal.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Landal GreenParks

Landal GreenParks is opgericht in 1954 en is sindsdien een specialist in de verhuur van bungalows. Het aanbod is gegroeid tot ruim 85 bungalowparken. Deze bevinden zich allemaal midden in de natuur. Naast Nederlandse bungalowparken heeft Landal GreenParks ook parken in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland. Hier vind je in totaal ruim 15.000 vakantiewoningen. Ook worden er 1.350 campingplaatsen verhuurd bij zeven van de parken.

Het unieke van Landal GreenParks is dat de parken een open karakter hebben. Kernwoorden zijn dan ook: rust, ruimte en natuur. Ieder jaar komen 2,8 miljoen gasten hiervoor naar de parken van Landal. Landal Greenparks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

De accommodaties van Landal GreenParks worden verdeeld in Basis, Comfort, Luxe en Extra Luxe. Voor ieder is er zo een geschikte accommodatie te vinden. De Basis accommodaties zijn functioneel en eenvoudig ingericht met een keuken met standaard keukeninventaris, zit- en eethoek en nette slaapkamers. Liever iets luxer? De Comfort accommodaties zijn ideaal voor een onbezorgde vakantie: de bungalows zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Daarbij horen een compleet ingerichte keuken en comfortabele boxspring bedden. Voor nog meer luxe boek je de Luxe accommodaties. Hier vind je een privé-sauna, zonnebank en opgemaakte Auping boxprings en-matrassen. Ga je voor Extra Luxe? Dan heb je nog meer faciliteiten zoals een bubbelbad of jacuzzi in de tuin. Natuurlijk geniet je ook hier weer van de Auping boxsprings- en matrassen. Er worden tevens accommodaties aangeboden voor groepen tot 32 personen.

Landal GreenParks is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 15:00 uur.

op 20 mei 2020 bestemming: , reisperiode: mei 2020

Landal lapt alle fatsoensnormen en de regels aan hun laars, hun financieel belang gaat voor dat van de klant, de wet, Acm en Brussel. Amerikaans bedrijf waar heel veel geld in zit. Gastenservice weigert communicatie, their way or the highway. Die ongedekte voucher zal door je strot gaan en waar je straks op moet bijbetalen. Of jezelf last hebt van Corona interesseert ze niets, maatwerk bestaat niet in ego wereld van Landal. Bizar om wel te vragen om begrip, begrip ontstaat vanuit wederzijds respect Landal en dat hebben jullie 0,0. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 mei 2020 bestemming: Nederland / Nooitgedacht, reisperiode: april 2020

Meerdere keren geweest, nu met Covid scheidt het kaf zich van het koren. Onduidelijk, onvriendelijk en standpunt vasthouden en zelfs aangeven niet meer te gaan reageren. Natuurlijk is de situatie voor een ieder vervelend, maar het gaat er wel om hoe je met je klanten omgaat. Hier heeft Landal geen punten gescoord, volgende keer een ander vakantiepark. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 mei 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: mei 2020

Landal geeft voucher in plaats van geld terug ondanks dat we hebben aangegeven dat we dit niet willen. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen