Schrijf een ervaring over Landal GreenParks en maak kans op mooie prijzen!

Landal GreenParks

Url: https://www.landal.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Landal GreenParks

Landal GreenParks is opgericht in 1954 en is sindsdien een specialist in de verhuur van bungalows. Het aanbod is gegroeid tot ruim 85 bungalowparken. Deze bevinden zich allemaal midden in de natuur. Naast Nederlandse bungalowparken heeft Landal GreenParks ook parken in België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Engeland. Hier vind je in totaal ruim 15.000 vakantiewoningen. Ook worden er 1.350 campingplaatsen verhuurd bij zeven van de parken.

Het unieke van Landal GreenParks is dat de parken een open karakter hebben. Kernwoorden zijn dan ook: rust, ruimte en natuur. Ieder jaar komen 2,8 miljoen gasten hiervoor naar de parken van Landal. Landal Greenparks voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

De accommodaties van Landal GreenParks worden verdeeld in Basis, Comfort, Luxe en Extra Luxe. Voor ieder is er zo een geschikte accommodatie te vinden. De Basis accommodaties zijn functioneel en eenvoudig ingericht met een keuken met standaard keukeninventaris, zit- en eethoek en nette slaapkamers. Liever iets luxer? De Comfort accommodaties zijn ideaal voor een onbezorgde vakantie: de bungalows zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Daarbij horen een compleet ingerichte keuken en comfortabele boxspring bedden. Voor nog meer luxe boek je de Luxe accommodaties. Hier vind je een privé-sauna, zonnebank en opgemaakte Auping boxprings en-matrassen. Ga je voor Extra Luxe? Dan heb je nog meer faciliteiten zoals een bubbelbad of jacuzzi in de tuin. Natuurlijk geniet je ook hier weer van de Auping boxsprings- en matrassen. Er worden tevens accommodaties aangeboden voor groepen tot 32 personen.

Landal GreenParks is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 15:00 uur.

op 24 juni 2019 bestemming: Nederland / Hapert, reisperiode: juni 2019

Fantastisch park maar ik zit onder de beten van bedwantsen. Mijn huid zit onder de vreselijke jeukende bulten. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 12 juni 2019 bestemming: Nederland / Overijssel, reisperiode: juni 2019

Het huisje was ronduit vuil , putje douche vol haar gatver, elke keer als je naar de wc ging ,ging er iets loeien keihard .
Bedden zacht kussens dun erg gehorig . ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 3 juni 2019 bestemming: Nederland / Reuver, reisperiode: mei 2019

Was 1e en laatste keer landal voor ons
Bij aankomst
Badkamer vloer vies
Wc ranzig. Daar wilde de hond zelfs niet op.
2 dekbedden vuil
Vliegen invasie
Deuren en klinken te vies om vast te pakken
De vaat vies in de kasten
Vuil onder de achterdeurmat gevegen
Ramen waar je niet doorheen kon kijken
En winter capuchon van een jas boven op de kast
Leg je een boek op nachtkastje vliegt het stof om je oren
Aanrechtblad vies plakkering en de knoflook schillen erop.
Kraan zo goed als dicht vd kalk
Kleding kasten waarin je je naam kan schrijven
Inventaris waar geen bal van klopt
In de visvijver lig een verwaarloosde drijfplateau waar de karper vissen in vast kwamen te zitten maar park mag er niet aan doen
Speel eiland dicht vanwege processie rupsen,die verwijderd kunnen worden. Maar iemand laten komen op feestdagen of in t weekend is te duur
Loop brug van speeleiland met tierips vast gemaakt
Melding van gemaakt
Sorry mvr ter compensatie een flesje wijn die een euro kost
Nooit geen landal meer ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen