Schrijf een ervaring over Villa Expert en maak kans op mooie prijzen!

Villa Expert

Url: https://www.villaexpert.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Villa Expert

Villa Expert is een Nederlandse organisatie die al jaren lange ervaring heeft in de verhuur van luxe accommodaties in Italië. De visie van Villa Expert is dat het succes van een vakantie gebaseerd is op het huis van je dromen, zonder vervelende verrassingen en problemen. Villa Expert heeft accommodaties in prachtige plaatsen verspreid over bijna heel Italië. Met een ruim aanbod in Toscane, Sicilië, Sardinië, Lazio, Veneto, Campania en Elba heb je genoeg keuzemogelijkheid. Via deze organisatie boek je vakanties in stijlvolle villa's en appartementen in steden als Siena, Florence en Pisa. De kwaliteit van de accommodaties wordt gegarandeerd, doordat alle villa's en appartementen door de medewerkers van Villa Expert zelf zijn geselecteerd en zij een nauwe samenwerking met een Italiaans agentschap onderhouden.

Wil je graag de beschikking hebben over een auto dan kun je deze ook reserveren bij Villa Expert. Naast alleen de accommodatie en vervoer kan Villa Expert ook verschillende activiteiten voor je regelen waaronder: wijntours door diverse gebieden, afhankelijk van je verblijf of wensen. Tijdens een kookworkshop kun je jouw kennis over de Italiaanse keuken flink uitbreiden. Of boek een ballonvaart, wandel- en fietstocht, cursus Fresco schilderen of laat zelfs je huwelijk regelen! Villa Experts biedt het allemaal.

op 11 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Lucca, reisperiode: juli 2018

Geweldige villa, met geweldig prive-zwembad. Vooraf communicatie met Villa Expert ook prima! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 juli 2018 bestemming: ItaliŽ / Sarteano, reisperiode: juni 2018

Zeer smaakvol gerestaureerde middeleeuwse boerderij met eigen zwembad op landgoed van de Abdij di Spineto. Prachtige natuur, absolute kalmte en stilte, vogels, vossen, herten etc. Nadeel is de grindweg op het landgoed die op bepaalde plaatsen zů slechts is dat er eigenlijk alleen met een vierwiel-aangedreven terreinauto kan worden gereden.
Heel vriendelijk personeel bij aankomst en vertrek, goede schoonmaak halverwege, dagelijks 's ochtends zwembadonderhoud. In de omgeving mooie pittoreske dorpen en steden en uitstekende wijnboeren. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2017 bestemming: Nederland / Sliedrecht, reisperiode: september 2017

De aangeboden villa voldoet volledig aan de verwachting die we vooraf via de site hadden verkregen. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen