Schrijf een ervaring over Villa Expert en maak kans op mooie prijzen!

Villa Expert

Url: https://www.villaexpert.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Villa Expert

Villa Expert is een Nederlandse organisatie die al jaren lange ervaring heeft in de verhuur van luxe accommodaties in Italië. De visie van Villa Expert is dat het succes van een vakantie gebaseerd is op het huis van je dromen, zonder vervelende verrassingen en problemen. Villa Expert heeft accommodaties in prachtige plaatsen verspreid over bijna heel Italië. Met een ruim aanbod in Toscane, Sicilië, Sardinië, Lazio, Veneto, Campania en Elba heb je genoeg keuzemogelijkheid. Via deze organisatie boek je vakanties in stijlvolle villa's en appartementen in steden als Siena, Florence en Pisa. De kwaliteit van de accommodaties wordt gegarandeerd, doordat alle villa's en appartementen door de medewerkers van Villa Expert zelf zijn geselecteerd en zij een nauwe samenwerking met een Italiaans agentschap onderhouden.

Wil je graag de beschikking hebben over een auto dan kun je deze ook reserveren bij Villa Expert. Naast alleen de accommodatie en vervoer kan Villa Expert ook verschillende activiteiten voor je regelen waaronder: wijntours door diverse gebieden, afhankelijk van je verblijf of wensen. Tijdens een kookworkshop kun je jouw kennis over de Italiaanse keuken flink uitbreiden. Of boek een ballonvaart, wandel- en fietstocht, cursus Fresco schilderen of laat zelfs je huwelijk regelen! Villa Experts biedt het allemaal.

op 28 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Camiore, reisperiode: januari 2019

Prachtige accommodatie uitstekende ligging met goede restaurants op loopafstand kortom een aanrader ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Doninni, reisperiode: augustus 2019

Heerlijke villa die geheel voldeed aan de verwachting, zoals geschetst op de website. Zowel de locatie als de Villa Expert organisatie is aan te raden. Vlotte afhandeling van boeking en vragen. Persoonlijke en vlotte afhandeling. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / Lucca, reisperiode: juli 2018

Geweldige villa, met geweldig prive-zwembad. Vooraf communicatie met Villa Expert ook prima! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen