TUI Villas

Url: https://www.tuivillas.com/nl_nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van TUI Villas

Zoek jij een villa of vakantiehuis, binnen of buiten Europa? TUI Villas is het internationale vakantiehuisportaal van TUI met meer dan 300.000 vakantiehuizen, vakantieappartementen, finca’s, villa’s met een zwembad, vakantieparken en zelfs vuurtorens, kastelen, boomhutten en nog veel meer.

Om ervoor te zorgen dat je gegarandeerd het juiste vakantiehuis vindt, bieden ze naast hun eigen TUI Smile vakantieaccommodaties ook vakantiehuizen en vakantieappartementen van andere aanbieders aan. Daarbij gaat het om particuliere verhuurders, gespecialiseerde agentschappen en gerenommeerde reisorganisaties. Alle getoonde vakantiehuizen zijn zoals TUI Villas ze presenteert op de website. De zo vaak genoemde "zwarte schapen" onder de aanbieders van vakantiehuizen krijgt bij TUI Villas!

Ervaringen met TUI Villas

TUI Villas krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 2 ervaringen:

1,0 + Ervaring delen
op 1 september 2020 bestemming: Spanje / Mijas, reisperiode: september 2020

Spanje is op code oranje en reizen wordt dus afgeraden. Tuivillas zegt: ja maar het mag wel, zoek het verder maar uit. Geen stijl!

  • Algemeen 1
op 4 juni 2020 bestemming: Duitsland / Harz, reisperiode: juli 2020

Tuivillas is een schimmige organisatie die via vele sub-bedrijfjes hun matige huisjes aan de man brengen. Na boeking zijn ze onbereikbaar per telefoon, nauwelijks per e-mail en ze wagen het om doodleuk 25% van de hoofdsom te rekenen bij annulering binnen zeer redelijke termijn. Oplichters 1e klas. BOEK HIER NIET.

  • Algemeen 1