Schrijf een ervaring over PonyparkCity en maak kans op mooie prijzen!

PonyparkCity

Url: https://www.ponyparkcity.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van PonyparkCity

PonyparkCity ligt in Hardenberg in Nederland en is goed te bereiken met de auto. Het park ligt in een bosrijke en rustige omgeving. Dit park staat helemaal in het teken van de westernstijl. In 2019 is het park uitgebreid met het strand Sunset Beach waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Er zijn veel faciliteiten voor kinderen zodat zij zich geen enkel moment hoeven te vervelen. Zo is er het overdekte speelparadijs, Playmobil Village, met een grote speeltuin, bioscoop, rodeo-stier, poppenkasttheater en veel Playmobil. Ook zijn er diverse speeltuinen in het park te vinden.

In het westernstadje Lucky Town in het park gaan alle activiteiten altijd door. Het stadje is uitgerust met een grote ponyhal. Naast het stadje zijn er iedere avond familieshows in the Saloon. Verder kun je met de hele familie het overdekte zwembad in gaan die van 's ochtends tot 's avonds geopend is. In het park is tevens een dierentuin waar kinderen kunnen knuffelen met de dieren.

Als je een vakantiehuis boekt bij PonyparkCity krijg je er een pony bij. Zo kunnen kinderen de pony zelf verzorgen, ermee rijden en zich een echte cowboy of cowgirl voelen. Onder deskundige begeleiding worden tevens gratis ponyrijlessen gegeven. Daarnaast vinden er ponywedstrijden plaats waaraan deelgenomen kan worden.

8,9
op basis van 12 reviews
Lees meer
8,8
op basis van 21 reviews
Lees meer
8,2
op basis van 2249 reviews

3 consumenten awards

Novasol won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 19 mei 2019 bestemming: Nederland / Oldenzaal, reisperiode: mei 2019

Het is een mooi park veel te doen voor de kinderen heel vriendelijk personeel en leuke pony.s mijn dochter vond het er fantastisch en wij ook !
Voor de mensen die commentaar leveren over het gedrag van de pony.s kan ik 1 ding zeggen het is geen speelgoed het is en blijf een dier behandel het met liefde en respect en ja ook een pony mag zijn grens aangeven als hij even bokt of hapt kun je hem beter even metrust laten . Ouders leer je kinderen hoe ze met dieren moeten omgaan ik heb me daar verbaasd hoe sommige mensen met de pony.s omgingen schandalig! Voor de rest fantastisch park !!!

  • Algemeen 9
op 6 mei 2019 bestemming: , reisperiode: mei 2019

Hallo wij zijn met gezin geweest onze dochter van 10 vond het echt geweldig wij hadden sjors was geweldig lieve pony
huisje was niks standaart ! voor de rest leuke sfeer in park
en restaurant waren geweldig lekker . jammar dat we naar huis moesten dat wel . bij aankomst kado en bij vertrek .
zeer vriendelijk personeel !!!!
ook Cowboy Hein echt geweldig .

  • Algemeen 8
op 28 april 2019 bestemming: Nederland / Collendoorn, reisperiode: april 2019

Een 4 omdat de kinderen het superleuk vonden. Maar ik had geboekt voor 4 dagen maar dat klopt niet helemaal. Op de dag van aankomst mag je pas om 14u inchecken en dus je pony pas vanaf die tijd ophalen. Dus dan heb je in principe maar 3 uurtjes met je pony en de dag van vertrek mag je je pony al helemaal niet meer ophalen omdat je moet uitchecken om 10 uur. Dus eigenlijk hebben we maar 2 dagen echt gebruik kunnen maken waar we voor gingen. De pony's. Dus voor 2 dagen gewoon heel erg duur. Slecht geregeld die aankomst en vertrek en het ophalen van je pony. Voor de rest niks te doen op het park

  • Algemeen 4

Meer ervaringen