Schrijf een ervaring over PonyparkCity en maak kans op mooie prijzen!

PonyparkCity

Url: https://www.ponyparkcity.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van PonyparkCity

PonyparkCity is sinds januari 1976 een kindvriendelijk vakantiepark waarbij de westernstijl centraal staat. Er zijn veel faciliteiten en kinderen kunnen genieten van een goed onderhoudend entertainmentprogramma. Bij het huren van een vakantiehuisje wordt ook een Shetland pony tot je beschikking gesteld. Zo kunnen de kinderen de pony zelf van stal halen, borstelen en er heerlijk op rijden over de vele zandpaden. Kinderen voelen zich al snel een echte cowboy op de prairie van PonyparkCity. Heb je nog nooit op een pony gereden? Er zijn ervaren rij-instructeurs aanwezig die ponyrijlessen geven.

Wanneer je een huisje huurt bij PonyparkCity heb je gratis toegang tot Attractiepark Slagharen. Dit attractiepark heeft al meerdere malen internationale prijzen ontvangen. PonyparkCity is gelegen in een bosrijke en rustige omgeving met vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen en uitstapjes naar bezienswaardigheden. Verder is er op het park nog van alles te doen. Je kunt er bijvoorbeeld zwemmen, naar de kidsclub, spelen in de speeltuin, de kinderboerderij bezoeken en midgetgolfen. In de avonden kunnen de ouders genieten van een American Barbecue terwijl de kinderen worden vermaakt door clowns, cowboys en goochelaars.

PonyparkCity ligt in Collendoorn.

8,9
op basis van 12 reviews
Lees meer
8,8
op basis van 21 reviews
Lees meer
8,2
op basis van 2241 reviews

3 consumenten awards

Novasol won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 8 maart 2019 bestemming: België / Hasselt, reisperiode: juli 2017

Omdat het heel fijn was voor onze kinderen alleen hetvvertrek is heel moeilijk

  • Algemeen 10
op 3 februari 2019 bestemming: Nederland / Collendoorn, reisperiode: mei 2018

Omdat het heel kindvriendelijk is en omdat er veel activiteiten zijn en heel higienisch SUPER LEUK DUS!

  • Algemeen 10
op 25 november 2018 bestemming: Nederland / Collendoorn, reisperiode: mei 2017

Omdat er veel reviews op het internet zijn dat hun vakantie niet leuk was in ponyparkcity maar dat komt omdat zij geen' leuke pony ' hebben ze worden niet leuk genoemd maar mijn lievelings pony komt ook uit ponyparkcity en toen ik hem voor het eerst had was hij nog heel braaf maar toen ik het jaar daarna hem had beet hij toch vond ik hem lief de pony's in ponyparkcity proberen je gewoon uit en bokken meschien soms maar het zijn geen rotpony's ik snap dat het dus heel naar is van een pony af te vallen maar er is vaak een reden voor dat het mis gaat en de pony wegrent of bokt bijvoorbeeld dat er vaak mensen twijfelen bij opstappen en daardoor half opstappen en met hun been op de kont van de pony blijven leunen pony's vinden dat niet fijn en schrikken dat is een reden waardoor ze kunnen bokken en het zijn en blijven shetlanders die staan bekend om hun ondeugendheid pony's gaan er ook vaak vandoor als het bijna half 6 is want dan weten ze dat ze zo de stal in mogen het is natuurlijk nooit alleen de schuld van het kind of van de pony maar ik bedoel te zeggen dat je de pony's een kans moet geven en hier nog een tip als je er zeker van wilt zijn een pony te krijgen die niet snel zal bokken of bijten kom vroeger dan 2 uur kom al de eerste dag om 8 uur 10 uur anders zijn de grote en bravere pony's al weg en reserveer je pony als je een hebt gevonden die bij jou past of gewoon aan jou wensen voldoet en twijfel niet te lang of hij bij jou past anders loop je wel de kans dat je een bokkenden of bijtende pony krijgt

  • Algemeen 9

Meer ervaringen