Schrijf een ervaring over Euro Relais en maak kans op mooie prijzen!

Euro Relais

Url: https://www.eurorelais.nl

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Euro Relais

EuroRelais biedt al sinds 1980 verschillende vakantieaccommodaties aan, waaronder vakantiehuizen, appartementen, vakantieparken, campings en hotels. Je boekt bijzondere vakantiehuizen in Europa gemakkelijk online op de site van Euro Relais. Vakantiehuizen van verschillende aanbieders worden verzameld op deze website en dit aanbod wordt regelmatig uitgebreid. De aanbieders komen zowel uit Nederlands als uit andere Europese landen. Het aanbod is hierdoor erg uniek en sommige accommodaties zijn vanuit Nederland alleen bij EuroRelais te boeken.

De accommodaties zijn verspreid over 38 verschillende landen, waaronder 2.000 vakantieparken en bungalowparken en meer dan 140.000 vakantiehuizen. Er zijn mogelijkheden in o.a. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigde Staten en IJsland. Op de website vind je het een groot internationaal aanbod van accommodaties op jouw ideale bestemming. Geef eenvoudig je keuze aan en voor je het weet heb je de droomaccommodatie gevonden. Je kunt verschillende huizen opslaan en later nogmaals bekijken en vergelijken. Op de website vind je ook veel interessante aanbiedingen, waarbij je ook weer verschillende voorkeuren kunt opgeven. Zoek bijvoorbeeld op soort accommodatie of ligging.

Euro Relais is onderdeel van the Belvilla family/@Leisure Group. Vakantiehuisspecialisten die onderdeel uitmaken van de @Leisure Group zijn Belvilla, Ardennes Relais, Casamundo, VillaXL, Topic Travel en Aan Zee.

op 5 september 2018 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: augustus 2018

Nooit boeken bij Eurorelais! Foto's/info website zijn zeer misleidend en ook geven ze verkeerde informatie aan de telefoon. Op de plaats van bestemming kom je er pas achter en dan neemt Eurorelais geen enkele verantwoording om naar een oplossing/vergoeding/volwaardige accommodatie te zoeken. Er wordt ook niet meer gereageerd op contactverzoek. Let op: ze werken inderdaad met meerdere partijen (heb ik meer gelezen hier) en dat laten ze je niet van tevoren weten. In ons geval met TUI Duitsland. Daar spreken ze alleen maar Duits en ze zijn NIET ter plaatse wat wel in de (latere) mail staat. Eurorelais en de 2e partij verwijzen continue naar elkaar. En vertikken verantwoording te nemen, lekker makkelijk. Ondertussen laten ze de klant op een onbeschofte manier stikken en verloopt je vakantie heeeel anders dan je had verwacht. Eens maar nooit meer ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 april 2018 bestemming: Nederland / Odiliapeel, reisperiode: april 2018

Karakteristiek huis vol nostalgie. Gezellig. Je voelt je er meteen thuis. Goed voorzien van alles. Kinderen kunnen zich er goed vermaken. Grote tuin. Zeer warm ontvangen door de beheerders. Zeer geslaagde vakantie.
Aanrader voor een weekend met de familie. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 maart 2018 bestemming: Oostenrijk / mittersill, reisperiode: september 2017

Leuk appartement beetje gedarteerd,moeilijkte vinden.
gezelige eigenaar s.. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen