Vakantiekoorts

Url: https://www.vakantiekoorts.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Vakantiekoorts

Op zoek naar een mooi vakantiehuis? Misschien is een van de vele vakantiehuizen van Vakantiekoorts wel iets voor jou. De reisorganisatie Vakantiekoorts is gespecialiseerd in het verhuren van vakantiehuizen in verschillende landen. De ruim 60.000 vakantiehuizen liggen in 19 verschillende Europese landen, waarvan de meeste in Griekenland, Frankrijk, Italië en Kroatië liggen. En niet alleen voor vakantiehuizen kan je bij Vakantiekoorts terecht, ook voor villa's, bungalows, boerderijen en appartementen ben je bij deze reisorganisatie aan het juiste adres.

De accommodaties van Vakantiekoorts zijn van particuliere verhuurders die zich bij de reisorganisatie hebben aangemeld. Vakantiekoorts speelt dan de rol als bemiddelaar bij het verhuren van de vakantiewoning. Om een zo goed mogelijke indruk te geven van de accommodaties bieden ze minimaal 20 foto's per vakantiewoning. Ook biedt Vakantiekoorts de ruimte voor reviews bij de accommodaties, geschreven door vakantiegangers die je voorgingen. De woningen kunnen wel flink van elkaar verschillen qua grootte en luxe. Zo kun je vakantiewoningen vinden voor 2 tot wel 30 personen. De populairste bestemmingen van Vakantiekoorts zijn Frankrijk, België, Spanje en Italië. Ook voor een vakantiehuis in Nederland kun je een kijkje nemen bij Vakantiekoorts, bijvoorbeeld in Egmond aan Zee.

Via de website kun je gemakkelijk zoeken in het enorme aanbod en direct boeken. Je kunt eenvoudig je voorkeuren aangeven en Vakantiekoorts maakt vervolgens een selectie van de beste accommodaties die bij jou passen.

Ervaringen met Vakantiekoorts

Vakantiekoorts krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 30 juni 2017 bestemming: Duitsland, reisperiode: juli 2017

Wil je boeken met 55% staat overal. Alle gegevens ingevuld, komt een pop-up dat de de dure prijs (+55%) alleen wordt geaccepteerd ... Lees meer

  • Algemeen 1