La Porta Vacanze

Url: https://www.laportavacanze.com/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is de specialist voor het huren van luxe en betaalbare villa's en vakantiehuizen met privé-zwembad in de Italiaanse regio's Toscane, Umbrië, Lazio, op het eiland Sicilië en aan de Noord-Italiaanse meren. Het ruime aanbod bestaat uit luxe villa's, landhuizen, appartementen en huizen die allemaal door La Porta Vacanze zelf zijn bezocht. Bovendien onderhoudt deze organisatie persoonlijk contact met de eigenaren van de accommodaties waardoor je altijd een eerlijke indruk van de accommodaties krijgt en ze jou als klant ook persoonlijk kunnen adviseren en informeren.

De ruim 200 vakantiehuizen worden direct aan de klant verhuurt, zonder tussenkomst van reisbureaus. Dat maakt het voor jou goedkoper en betrouwbaarder om hier te boeken. Je vindt het aanbod huurhuizen online. Mocht er niks bij zitten dat naar jouw wens is, dan kun je contact opnemen en samen met organisatie kijken of zij je verder kunnen helpen.

Op de website vind je naast een groot aanbod vakantiehuizen ook van alles over de verschillende regio's in Italië. Dat is handig wanneer je nog niet precies weet welke regio het beste bij jou past. Voor persoonlijk advies kun je terecht op het hoofdkantoor in Dieren. Bellen of contact via WhatsApp behoort ook tot de mogelijkheden. Op de Facebookpagina van La Porta Vacanze vind je de meest actuele informatie en leuke aanbiedingen.

Ervaringen met La Porta Vacanze

La Porta Vacanze krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen