EuroParcs

Url: https://www.europarcs.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van EuroParcs

DroomParken.nl biedt op 14 prachtige locaties in Nederland echte droomvakanties aan. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan parken, accommodaties en faciliteiten op de Veluwe, aan zee, in Limburg en Noord-Holland. Je hebt keuze uit luxe appartementen, ruime kampeerplaatsen en bungalows. Op de website zijn altijd actuele last minute aanbiedingen te vinden en regelmatig worden er leuke en originele vakanties in Nederland aangeboden.

Er is zoveel keus dat kiezen lastig kan zijn. DroomParken.nl organiseert daarom regelmatig kijkdagen. Je kunt een kijkje nemen op het park en bij de faciliteiten. Voor eventuele vragen kun je bij de verhuurmedewerkers en accountmanagers terecht. Ben je verliefd geworden op een huis of een gebied? Dan biedt DroomParken.nl ook de mogelijkheid om een vakantiehuis te kopen.

Parken die aangesloten zijn bij DroomParken.nl zijn:
* Vakantiepark Maasduinen
* DroomPark Beekbergen
* DroomPark Talmahoeve
* Vakantiepark Bad Hoophuizen
* DroomPark Spaarnwoude
* DroomPark Hooge Veluwe
* DroomPark Buitenhuizen
* DroomPark Molengroet
* Droompark Schoneveld
* DroomPark de Zanding.

Je kunt DroomParken.nl kennen van het televisieprogramma van RTL4, Droom van een Twee Huis. De presentatoren gaan voor geïnteresseerde kopers op zoek naar de ideale vakantiewoning op een van de DroomParken. Iedere week wordt een ander DroomPark bezocht. Er worden bovendien leuke activiteiten getoond die je in de omgeving van de parken kunt doen. Je krijgt zo een indruk van het park én van de omgeving.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Loenen en de medewerkers zitten maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 20:00 uur voor je klaar. Op zaterdagen is het kantoor tussen 10:00 uur en 16:00 uur bereikbaar.

Ervaringen met EuroParcs

EuroParcs krijgt gemiddeld een 5,3
op basis van 3 ervaringen:

5,3 + Ervaring delen
op 28 oktober 2019 bestemming: Nederland / Beekbergen, reisperiode: oktober 2018

Wij zijn naar de opendag geweest maar hebben er helaas geen goed gevoel aan overgehouden. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 7 mei 2018 bestemming: Nederland / Hulshorst, reisperiode: maart 2018

Voor serieus geld met Pasen familiehuis geboekt ivm mijn 71ste verjaardag. Probleem met riolering, geen communicatie met medewerkers/staf, geen oplossing de eerste dag/nacht. Alleen eigen initiatief en dan met moeite iets voor elkaar krijgen. Daarna toen de ernst van het probleem was onderkend wel beloftes gedaan door staf maar die zijn, ondanks weer initiatief van onze kant, tot nu toe, 7 mei 2018 niet nagekomen!! Niets gehoord, geen excuus, geen initiatief. Helaas, het kan zo anders!! Niet mijn stijl maar dan toch een tv programma inschakelen?? Ik deins er niet voor terug, jammer dat het zo ver zou moeten komen. Het kan zo anders!! Overigens, de tennisbaan die aangeprezen wordt is niet bespeelbaar, stuk beton met mos en onkruid, ook dit werd met enig gemak afgedaan door de medewerkers, jammer dan!!!!! Zeer onprofessioneel, een zware tegenvaller voor erg veel geld, neem uw verantwoording.
Ref. nr.: 182000499 ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 29 november 2016 bestemming: Nederland / Beekbergen, reisperiode: oktober 2016

We hebben een heerlijke vakantie gehad op DroomPark Beekbergen. De accommodatie was netjes, de mensen op het park waren aardig en er was genoeg te doen voor onze kinderen. Ik zou het zeker iedereen aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 8