Portucasa.nl

Url: https://www.portucasa.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Portucasa.nl

Portucasa biedt vakantiehuizen aan in de Algarve, Andalusië, Catalonië, Balearen, Levante en de Canarische Eilanden. Hierbij zoekt de reisorganisatie de mooiste huizen uit in gebieden waar de zon volop schijnt, het rustig is en er een gezellige sfeer heerst. De stadjes zijn niet door massatoerisme overspoeld en bieden mooie natuurgebieden en afgelegen stranden.

De werknemers van Portucasa zijn zelf dol op de Algarve in het zuiden van Portugal. Ze zijn specialist in het organiseren van reizen naar de Algarve en hebben al meer dan twintig jaar ervaring met vakanties naar deze regio. Er zijn vakantiehuizen van 1 tot maximaal 15 personen te boeken bij de reisorganisatie en bijna ieder vakantiehuis beschikt over een zwembad. Op de website kun je kiezen uit de kopjes 'Nieuwe vakantiehuizen', 'Uitgelichte vakantiehuizen', 'Grote familiehuizen' en 'Golf'. Als je kiest voor een golfvakantie is de accommodatie dichtbij een golfbaan gelegen zodat je heerlijk een balletje kunt slaan. Ook kun je golflessen volgen om je slag te verbeteren.

Daarnaast vind je op de website van de reisorganisatie, naast de vakantiehuizen met een omschrijving, aanvullende informatie. Zo staat er een uitgebreide beschrijving over de gebieden waar de accommodaties liggen en worden de leukste bezienswaardigheden en activiteiten opgenoemd. Tevens vind je op de website praktische informatie voor het huren van de huizen, de huurvoorwaarden en de mogelijkheden om een auto te huren en een vlucht en hotelkamer te boeken.

Villa Expert
8,9
op basis van 14 reviews
Lees meer
Comfortvilla
8,8
op basis van 29 reviews
Lees meer
Basic Travel
8,8
op basis van 29 reviews
Lees meer

Ervaringen met Portucasa.nl

Portucasa.nl krijgt gemiddeld een 9,5
op basis van 2 ervaringen:

9,5 + Ervaring delen
op 18 januari 2020 bestemming: Portugal / Tavira, reisperiode: december 2019

Wat wij heel fijn vonden aan Portucasa is dat ze heel geduldig zijn en snel reageren. We wisten niet precies wat we zochten en ze hebben uitgebreid advies gegeven, zoals je van een reisbureau winkel zou verwachten. De villa die we uiteindelijk gekozen hebben uit hun advies voldeed helemaal aan de verwachtingen, eigenlijk nog meer dan de foto’s deden vermoeden. Tavira zelf is ook een leuk plaatsje!

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2014 bestemming: Portugal / Tavira, reisperiode: augustus 2014

Villa was volledig naar onze verwachtingen !alles proper en netjes.zeker aan te raden bij Portucasa.nl

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9