Hungariahuizen

Url: https://www.hungariahuizen.nl/
Aangesloten bij: VvKR
Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Hungariahuizen

HungariaHuizen is specialist in de verhuur van vakantiehuizen in Hongarije. Deze organisatie is ontstaan vanuit de liefde van de eigenaren voor het land. Zij komen allebei al ruim 20 jaar in Hongarije en hebben HungariaHuizen in 2002 opgericht. Zij zijn altijd op zoek naar mooie vakantiewoningen op goede locaties. Ook op de Duitse markt zijn zij actief, onder de naam FerienHäuser in Ungarn.

Hongarije is een land met veel musea, folklore, wijnkelders, wandelgebieden en steden met prachtige architectuur en fantastische restaurants. Veel van de gasten van HungariaHuizen komen jaarlijks weer terug naar het land. Bovendien is Hongarije een van de goedkoopste vakantielanden ter wereld en zijn ook de prijzen voor de vakantiehuizen gunstig. Je kunt kiezen uit de regio's Balatonmeer, Boedapast & Dounaknie, West-Hongarije (Pannonia), wijnregio Eger-Tokaj en Poesta & Tiszameer.

De vakantiehuizen die HungariaHuizen verhuurt zijn van Nederlandse eigenaren. Elk huis is persoonlijk bezocht door HungariaHuizen zodat je zo goed mogelijk geïnformeerd kan worden over de verschillende huizen. Ook kan op deze manier de kwaliteit van de huizen gegarandeerd worden. De eigenaren van HungariaHuizen kennen de eigenaren van de verhuurde huizen ook allemaal persoonlijk, evenals de beheerders in Hongarije.

HungariaHuizen is telefonisch en per e-mail te bereiken. Ook kun je op de website een contactformulier invullen.

Ervaringen met Hungariahuizen

Hungariahuizen krijgt gemiddeld een 6,7
op basis van 3 ervaringen:

6,7 + Ervaring delen
op 4 juni 2016 bestemming: Hongarije / vamomikola, reisperiode: april 2016

Na een eerdere goed ervaring met Hungariahuizen, nogmaals geboekt 2 huizen in Vamosmikola. Aaangekomen bleek dit een mistroostig dorp waar veel zigeuners wonen/verblijven. Na 3 dagen werd in een van de huizen ingebroken, spullen en bescheiden gestolen. Na 5 dagen werd het wasgoed van het droogrek gestolen. Na 9 dagen werd op een lompe manier een auto opengebroken. Zo lomp dat die auto nu al bijna 4 weken bij de dealer staat te wachten op onderdelen.
Omdat we inmiddels ook al sliepen met het droogrek op de slaapkamer en de laptop onder het hoofdkussen waren we er nu klaar mee. Om verdere ellende te voorkomen maar terug naar huis gegaan. Mijn conclusie is: Hungariahuizen is exemplarisch. Je kan het treffen en je kan ook ergens terecht komen waar het niet deugt.

Na de zeer slechte ervaring zoals deze reeds is beschreven in Vamosmikola en de diefstal van de spullen, is na eerder vertrek uit de huizen geen tegemoetkoming geweest vanuit Hungariahuizen. Zij hebben geen ander huis aangeboden en evenmin geld terugbetaald na deze vervelende ervaring. ... Lees meer

 • Algemeen 3
op 8 juli 2009 bestemming: Hongarije / Fecskefészek, reisperiode: juli 2009

Ik wil graag mijn mening achterlaten over het huisje wat we gehuurd hadden bij Hungariahuizen vorig jaar. En dat was echt geweldig! Het is een mooi vrijstaand huis met meerdere zitplaatsen buiten en het is allemaal goed onderhouden en gloed nieuw.

Wij hadden niet verwacht dat we zo'n luxe huisje kregen voor zo'n goede prijs! ... Lees meer

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 8
 • Excursies 6
 • Prijs / kwaliteit 10
op 21 december 2008 bestemming: Hongarije / Terecseny, reisperiode: juli 2008

In een woord... geweldig! Op alles kreeg ik heel snel een antwoord van Hungariahuizen als ik iets te vragen had (via mail). ... Lees meer

 • Algemeen 8
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 9
 • Prijs / kwaliteit 9